Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

60 napos 100%-os kőkemény pénz-visszafizetési garancia

Nem vágyunk másra, mint a vásárlók elégedettségére. Ennek érdekében 60 napos 100%-os kőkemény pénz-visszafizetési garanciát kínálunk. Ha nincs megelégedve a fűrésztelepünkkel vagy gyalugépünkkel, akkor azt mi vissza akarjuk kapni. Csupán a visszaszállítás költségét kell Önnek állnia. Azt tanácsoljuk, hogy saját biztonsága érdekében kössön fuvarbiztosítást a visszaszállításra. A fogyóeszközökre, mint a kelelőkések, ékszíjak, vezetőlemezek és láncok, nem vonatkozik a pénz-visszafizetési garancia. A használt gépekre egy év garanciát adunk.

 

Logosol gyalugép 2 év garanciával

Az összes gyalugépünk alkatrész szintű 2 éves cseregaranciával rendelkezik, a normál kopó és elhasználódó alkatrészek kivételével.

Logosol fűrésztelep 2 év garanciával

Az akarjuk, hogy folyamatosan tudja az épületfa vágását végezni! A Logosol a vásárlástól számított két éven belül a fűrésztelep bármely hibásnak bizonyult alkatrészét kicseréli. A Logosol minden szempontból teljes mértékben támogatja ezt a készüléket! Annak tudatában vásárolhatja meg ezt a malmot, hogy a gyártó teljes támogatásával és szükség esetén komplett alkatrészek cseréjével mindig Ön és a telep mögött áll.

20 éves gyakorlati tapasztalat

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk. A vásárlóinknak lehetőségük van angol nyelven telefonon vagy e-mailben közvetlen konzultációt folytatniuk a Svédországban található központunkkal.

 

Korlátlan támogatás

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

 

 

bengt-olov

 

Bengt-Olov Byström

A LOGOSOL alapítója

 

 

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |