Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Minden, amire szüksége van a fafeldolgozó műhelyében

A Logosol nagy lépést tett előre azáltal, hogy teljeskörű szállítójává vált a fával dolgozóknak. Szakembereknek és hobbi asztalosoknak egyaránt széles választékban kínálunk szerszámokat. Megerősítettük az együttműködésünket a legfontosabb beszállítóinkkal, és teljesen új szerszámkatalógust adunk ki. A CMT-vel kötött globális értékesítési szerződésünknek valamint a csúcsminőségű és kedvező áru LOG21 termékcsaládunknak köszönhetően jelenleg széles választékban kínálunk a világ minden részén gyalu és kelelőkéseket, vágófejeket, körfűrészeket, végmarókat és egyéb vágószerszámokat.

Fűrészláncok és vezetőlemezek

Széles választékban tartunk vágó készülékeket benzines és villamos láncfűrészekhez. Ha megfelelő állapotban tartja a vágó készülékeit, akkor az építőfája mérete pontos lesz, a láncai és a vezetőlemezei tartósabbak lesznek, és gyorsabb vágásra lesz képes. Válasszon a LOGOSOL és a Stihl vezetőlemezei és láncai közül.

 

Ugrás a fűrészláncokhoz és vezetőlemezekhez

Szalagfűrész fűrészlapok

Szereljen be profi fűrészlapokat a szalagfűrészébe és tapasztalja meg a különbséget. Mindegy milyen szalagfűrészt használ, a Logosolnál biztosan megtalálja a hozzávaló fűrészlapokat. Rendelését egyszerűen intézheti nálunk. Legtöbb esetben a fűrészlapok készleten vannak, így gyorsan megtörténik a leszállításuk.

 

Ugrás a szalagfűrész fűrészlapokhoz

Kelelőkések

A jól megválasztott kelelőkés készlet fontos tényező, ha Ön bevételre akar szert tenni a gyalulás révén. A pontosan az ügyfél által megkívánt profil leszállításának képessége gyakran kulcsfontosságú ahhoz, hogy valóban rentábilis legyen a gyalu/marógép tulajdonosaként folytatott üzleti tevékenysége.

 

Go to Moulding Knives

Rendelje meg a szerszámkatalógusát itt!

Rendelje meg a saját példányát. Ingyenesen megküldjük azt Önnek. Értékesítési csoportunkat is felhívhatja a rendelés leadása céljából.

 

Kattintson ide a saját szerszámkatalógusa megrendeléséhez

 

verktygskatalog_de_20110415-1

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |