Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

HR sommar smal2

The product in the picture may feature optional equipment.

Logosol PH360 – Ipari teljesítmény letisztult formában

 

Stabil négyfejes gyalu/marógép profi termelés céljára. Ennek a teljesen új gépnek ott a helye minden fafeldolgozó műhelyben, fűrésztelepen, házépítő létesítményben, és természetesen az építőiparban. Ugyanazon az egyetlen gépen bármi kitűnő eredménnyel megmunkálható, kezdve a finom burkolatoktól a bárdolt építőfa rönkökig.

Egyedülálló stabilitás

A gép szívét egy rezgésmentes üzemelést biztosító erős öntöttvas asztal képezi. Szilárd alaptámasszal ellátott stabil acél talplemezre van rácsavarozva. Az alsó vágó, az oldal vágók és a beépített előtoló asztal az öntöttvas asztalba vannak beleállítva. A felső vágó és az előtoló görgők egy külön tartóban ülnek, mely túlméretezett trapéz alakú rudak segítségével szintén az öntöttvas asztalba van integrálva.

Egy gép, amely az anyagtól függően változtatja a méretét

Amikor kisméretű anyagokat, pl. lambériát vagy parkettafát gyalul, akkor a felső vágó tartója ráfekszik az asztalra. Amikor öthüvelykes építőfát kíván betolni, akkor a felső vágó tartója magasabb pozícióba mozdul az asztal fölött, és a gép belül és kívül egyaránt megváltoztatja a magasságát. A gép akár 230 mm (9") magasra is elmozdulhat!

A gép körbeépítése

Gyakran jó gondolat a termelés azonnali beindítása a gépe hazaszállítását követően. A PH360-hoz lényegében semmi más sem kell a legelső munkadarab elkészítése előtt, mint egy jó fűrészpor elszívó készülék. Akár kerekekre is szerelheti. Azonban ez egy olyan gép, amely feltételezi egy köré kiépített rendszer meglétét. Az előtoló asztalok olyan magasságra vannak beállítva, hogy könnyen bővíthetők és adaptálhatók legyenek a gép segítségével feldolgozható masszív térfogatú faanyaghoz. A fűrészport kezelő fix tömlőrendszer megléte szintén jelentős tökéletesítést jelent. Tartsa mindig szervezetten, tisztán és rendben a dolgokat, így képes lesz mindig fenntartani a termelékenységét!

Elegendő kapacitás

A gép minden egyes vágójának saját nagyméretű motorja van, ami bármilyen lehetséges típusú fának az összes elképzelhető módon történő megmunkálásához elegendő teljesítményre képes. Az előtolás sebessége folyamatosan állítható max. 30 m/percig (98 láb/percig). Egyenletes munkatempóban egy dolgozó által kezelhető reális előtolási sebesség 6 m/perc (20 láb/perc), míg két dolgozó hozzávetőleg 15 m/perces (49 láb/perces) sebességgel tud lépést tartani.

Tökéletes eredmény

Több intézkedést is tettünk annak érdekében, hogy könnyebb legyen a tökéletes eredmény elérése. Egyebek mellett a felső vágó nagyobb átmérőjű, mint az elődje, valamint dupla kimenete van a forgácselszívó számára, amely valóban tisztán és áttekinthetően tartja a dolgokat, illetve csökkenti a forgácsnyomok előadódásának veszélyét. Az előtoló asztal egyenes vezetővel van ellátva, amely padlózat, ragasztott csíkok vagy bútor gyalulása alkalmával bizonyul hasznosnak. A nagyobb és súlyosabb gép automatikusan előnyt jelent egyenetlenség szempontjából is.

Lenyűgöző kezelőpanel

Az összes beállítási lehetőség a gép ugyanazon oldalán található, ami azt jelenti, hogy a gép helytakarékosan közvetlenül a falhoz állítható. A magasságot és szélességet beállító karok számlálókkal vannak ellátva, így könnyen leolvasható a mért érték törtrész pontossággal. Az egyenes vezető gyors beállítására szolgáló kar könnyen elérhető az előtoló asztalról, így ez is a kezelőpanel mellett található. Az egyes vágók és az előtoló egység mind külön start, stop gombbal és lámpával rendelkezik.

 


 

Műszaki adatok

 

A gép keresztültoló és kitoló berendezéssel van ellátva. Az öt erős tológörgő minden várakozást felülmúl, amikor gyantás vagy nedves fa adagolásáról van szó. A tolás sebességét mechanikus sebességváltó állítja 3 m/perc (10 láb/perc) és nagyjából max. 30 m/perc (98 láb/perc) között.

 

A kések és vágók gyárilag fel vannak szerelve négyoldalas méretre gyaluláshoz. Az alsó és felső vágók egyenes síkpadgyaluvágókkal és kelelőkésekkel vannak kombinálva. Mindkét funkció egyszerre is használható. Egy lépésben mind a négy oldalról végezhető egyenes síkpadgyalulás és kelelés is. A kiszállítás előtt az összes gépet teszteltük.

 

A gép egyszerűen beállítható az egyes munkamenetek között. Alapesetben kb. 20 percre van szükség a gép egyik kelelésről egy másikra történő átállításához. A Logosol több mint 500 különböző kelelőkést tartalmazó katalógusából lehet választani.

 


 

Kelelési méretek

Négyoldalas kelelés
Szélesség: 360 mm (14")
Magasság: 10 - 130 mm (7/16” - 5”)

Kétoldalas kelelés
Szélesség: 410 mm (16 3/16”)
Magasság: 10 - 230 mm (7/16” - 9”)


Egyenes síkpadgyalulás (szerelvény szükséges)
Szélesség: 510 mm (20")
Magasság: 230 mm (9”)

Felső vízszintes vágó

 

Átmérő: 88 mm (3 1/2”)
Szélesség: 510 mm (20")
Leadott teljesítmény: 5,5 kW (7,5 lóerő)

Fordulatszám: 7000 1/perc

Lemunkálás gyaluláskor: 0-8 mm (0–5/16”)

Lemunkálás keleléskor: Max. 20 mm (3/4”)

Alsó vízszintes vágó

Átmérő: 72 mm (2 7/8”)

Szélesség: 410 mm (16 3/16”)

Leadott teljesítmény: 4 kW (5,5 lóerő)

Fordulatszám: 7000 1/perc

Lemunkálás gyaluláskor: 0-8 mm (0 - 5/16”)

Lemunkálás keleléskor: Max. 10 mm (7/16”)

Oldalvágók

Orsó tengelyének átmérője: 30 mm (1 1/5”)

Vágó magassága: Max. 130 mm (5”)

Átmérő: Max. 140 mm (5 1/2”)

Leadott teljesítmény: 3 kW (4 lóerő)

Oldalvágók fordulatszáma: 7000 1/perc

Vágási mélység: Max. 30 mm (1 1/8”)

Leszállított oldalvágók:

Mennyiség: 2

Típus: TB90

Átmérő, test: 90 mm (3 1/2”)

Magasság, test: 40 mm (1 1/2”)

Vágó, típus: Gyorsacél gyalukés

Vágó, szélesség: 50 mm (2”)


Tolás, bolygóműves variátor

Leadott teljesítmény: 0,75 kW (1 lóerő)

Előtolási sebesség: 3-15 m/perc vagy 6-30 m/perc (11-52 láb/perc vagy 20-98 láb/perc)

Villamos rendszer

Leadott összteljesítmény: 16,25 kW (22 lóerő)

Az összes motor túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva.

Villamos bekötés

3 fázisú, 400V, 32 A

USA: 3 fázisú, 220V, 60 A

Méret- és tömegadatok

Hosszúság és szélesség: 2970 x 1125 mm (117" X 45”)

Magasság: 1430 mm (56")

Súly: 600 kg (1322 font)

 

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |