Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...
The product in the picture may feature optional equipment.

2021-BEN EGY ÚJ GYALUT MUTATUNK BE!

 

A Logosol bemutatja a Logosol CH3 többfejes gyalut. Egy olyan gyalut/marógépet, ami azok számára készült, akik már rendelkeznek fűrészteleppel, így ez a gép még inkább az ő igényeikhez alkalmazkodik. A CH3 egy erős, könnyen használható és megfizethető gép, ezáltal meg vagyunk győződve arról, hogy ez egy igazán megbecsült termék lesz felhasználóink körében. A gyártás 2021 tavaszán kezdődik, azonban már most tudunk előzetes rendeléseket fogadni, melyek alapján a gépek 2021 nyarán szállításra is kerülnek. A korábbiakhoz hasonlóan, a kiszállítást megelőzően természetesen most is felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

A korábbi szállítónk megszüntette a termékek gyártását Svédországban, ezért úgy határoztunk, hogy a tervezést és gyártást saját magunk végezzük, így biztosítva a megfelelő minőséget, az alkatrész utánpótlását és a teljes körű ügyfélszolgálatot. Az első gyalu, amit bemutatunk, az a Logosol CH3.


Jelezze az érdeklődését!
Érdeklődik a hamarosan piacra kerülő gyalu megvásárlása után? Küldjön egy e-mailt az info@logosol.hu címre és tüntesse fel az e-mail tárgyában a gyalu típusát (“CH3”). A gép minőségi ellenőrzését, tesztelését követően, illetve amikor már készen áll a szállításra mi kapcsolatban lépünk Önnel. Nem kell leadnia megrendelést, csak jelezze érdeklődését a termék iránt. Amennyiben regisztrálja magát honlapunkon, abban az esetben a szállításnál elsőbbséget élvez.


A képen egy prototípus látható.

 

LOGOSOL CH3 TÖBBFEJES GYALU

Felhasználóbarát & erős, többfejes gyalu a legmagasabb minőségi osztályból

A Logosol CH3 a gyaluk következő generációja, amit Härnösandban vagyis Svédországban a Logosol fejlesztett és gyártott. 25 év tapasztalattal rendelkezve terveztük meg ezt a világszínvonalú gyalut, amely tökéletesen alkalmazkodik a nagy termelőképességhez. Ez a gép ugyanúgy alkalmas szabadidős tevékenységre, mint egy asztalos részére vagy egy építőipari cég számára. Erős, kompakt és felhasználóbarát kialakításával rendkívül megfizethető.
Vásárolja meg a Logosol saját gyártású gyaluját, amivel magas jövedelmezőséget érhet el a fafeldolgozás területén, azon belül is leginkább az építési projekteknél. Ezt a gépet igazán könnyű használni és még egyszerűbb beszerezni.

A világ legegyszerűbben használható gyaluja/marógépe

Amikor ránéz a gyalura azonnal megérti hogyan kell használni. Egy nagy panelon keresztül végig követhető a gyalulás folyamata és a borítás alatt megtalálható az összes sajátossága, melyekhez egyrészt könnyű a hozzáférés, másrészt mindegyik különböző jelöléssel van ellátva. A gyaluláshoz szükséges vágóeszközök rendkívül gyorsan és könnyen telepíthetők bármilyen felhasználási területről legyen szó.

Azonnali tökéletes eredmény

A gép a Härnösand-i gyár által beállításra kerül, ami azt jelenti, hogy pillanatok alatt össze lehet rakni és már működőképes is a gyalu. Az erős fogantyúk és az egyértelmű skála alapján állítható a gyalu szélessége és vastagsága. A korábbi gyalukkal ellentétben az oldalvágók függőleges helyzetét gyárilag pontosan beállítják, így azonnal tökéletes eredményt kap.

Válasszon a több száz sztenderd profil közül vagy tervezze meg a saját profilját!

A Logosol szerszám katalógusában több száz különböző sztenderd profil közül választhat. Rendelhet saját tervezésű profilt vagy újratervezhet régi profilokat, ezáltal maradandó értéket hozhat létre például egy régi ház felújítása révén.
Alig várjuk, hogy ezt a gépet minél több ügyfelünk részére kiszállíthassuk. Megfizethető, rendkívül könnyen használható, így a kiszállítást követően akár azonnal belekezdhet a gyalulásba és megvalósíthatja a saját építési projektjét.

Erős, felületkezelt gépasztalok

Lecseréltük a hagyományos, vastag öntött vas asztalokat, lézervágott, precíziósan megmunkált acéllemezekre, melyek soha nem fognak rozsdásodni. Könnyűek és sokkal stabilabbak, mint a korábbi asztalok. Továbbá, mind a vágófejek, mind az oldalvágó tengelyek rozsdamentesek, ezáltal a gyalu fűtetlen helyiségekben vagy akár rövid időszakokra szabadban is használható.

Állítható sebesség

Kiválaszthatja, hogy az előtolás sebessége 3 m/perc vagy 6 m/perc legyen. Ha finomabb felületet szeretne kapni, akkor válassza az alacsonyabb sebességet. Építőipari faanyag megmunkálásánál, amikor a felület minősége elhanyagolható, akkor célszerűbb a gyorsabb sebességet választani.

Erős, állítható előtoló hengerek

Az előtoló hengerek teljes átmérője 40 mm, melyek erős, speciális barázdákkal vannak ellátva. Ezek a barázdák segítik az erőteljes adagolást és megakadályozzák, hogy a munkadarab az előtolásnál elcsússzon. A faanyag típusától és a munkadarab szélességétől függően szükséges beállítani a hengerek nyomását. A CH3 gyalunál lényegesen jobb a beállító csavarok hozzáférhetősége, mint a korábbi gyaluknál, mivel ezek a csavarok a gép belsejéből elérhetőek.

Különálló motorok

A különálló motoroknál az egyes vágók és az előtoló hengerek adják a maximális teljesítményt és rugalmasságot.

Gyors felső vágó

A korábbi gyaluktól eltérően a felső vágók magas forgási sebessége biztosítja a még jobb minőségű felületet.

Az oldalvágók gyors beállítása

Egy kar segítségével gyorsan és pontosan beállítható az oldalvágók szélessége.

 

 

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Nem áll rendelkezésre árinformáció. Logosol kapcsolattartója.

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |