Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Logosol – A világ vezető gyártója fafeldolgozó és famegmunkáló gépek terén!

 

m5_sunset

A LOGOSOL a fafeldolgozás területén alkalmazott egyedi gépeket és szolgáltatásokat fejlesztő és forgalmazó svédországi központú vállalat. Innovatív és megfizethető áru megoldásainkkal már több mint 20 éve észrevehetően megváltoztattuk az erdőgazdálkodás és famegmunkálás arculatát. Termékeink egyszerű tervezésükről, megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek. Termékeink és tartozékaink moduláris jellege azt jelenti, hogy a vásárlóink az üzleti vállalkozásuk növekedésének megfelelő ütemben könnyen továbbfejleszthetik a tőlünk vásárolt eszközeiket. A 65 országban jelenlévő, a termékek választékában és a nyújtott szolgáltatásokban legszélesebb kínálat globális vezető szerepet biztosít számunkra az iparágunkban. Kérjük, szánjon rá időt, és ismerje meg a vállalatunkat!

Megőrizzük a hagyományokat!

Svédország évszázadok óta világszerte ismert találmányairól, innovatív tervezéséről és csúcsminőségű termékeiről. A cipzár, a golyóscsapágy, a gáztűzhely és a franciakulcs csak néhány példa azokra a svéd találmányokra, melyek mindennapi életünk nélkülözhetetlen részévé váltak. Az olyan vállalatok, mint az Ericsson, a Volvo, a SAAB, a Nobel és az IKEA végérvényesen összefonódtak a találékonyság, a tökéletesség és a kiváló minőség fogalmával.

A Logosol minősége svéd minőség!

A "Svéd gyártmány" egyet jelent a kiváló minőséggel, az innovációval és a fenntartható megoldásokkal. A Logosol egy olyan svéd vállalat, amelyik teljes mértékben megfelel az elvárásoknak! Az utóbbi húsz évben az innováció, az eredetiség, az egyszerűség és a minőség a termékcsaládunk megkülönböztető tulajdonságaivá váltak. Ezen tulajdonságokon alapulva a Logosol fafeldolgozó és famegmunkáló gépek széles választékát fejlesztette ki. A termékeinknek köszönhetően a Logosol a saját területén világszerte ismert céggé vált.

Tartsa ellenőrzése alatt a folyamatot!

A fa kidöntésétől a késztermékig, a Logosol termékcsaládja segítségével képes lesz rá, hogy mindig kézben tarthassa a teljes folyamat irányítását. A termékeink között a láncfűrésztől kezdve az ipari gépekig minden megtalálható. Mindazonáltal a Logosol fűrésztelep a legismertebb termékünk. Ez a találmány a legnépszerűbb hordozható fűrésztelep a világon!

Odafigyelünk a vásárlóinkra!

Bemutatkozásunk óta a vásárlóink a megbízható gépeink birtoklása miatt érzett büszkeség közlésétől kezdve a fából készült termékeknek saját építőfájukból történő előállítása által kiváltott örömig, számtalan pozitív visszajelzést adtak felénk. A Logosol a tulajdonosai és az üzemeltetése szempontjából egyaránt családi vállalkozás, és büszkeséggel tölt el minket, hogy kiváló szervizzel támogatott tökéletes minőségű termékeket tudunk vásárlóinknak kínálni. Azért vagyunk a Logosolnál, hogy kiszolgáljuk Önt!

Melegen üdvözöljük körünkben!

 

bengt-olov bystrom

Bengt-Olov Byström,

A LOGOSOL alapítója

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |