Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Tartsa jó állapotban a vágókészülékét

Ha megfelelő állapotban tartja a vágókészülékét, akkor az építőfája mérete pontos lesz, a láncai és a vezetőlemezei tartósabbak lesznek, és gyorsabb vágásra lesz képes. Amikor hosszfűrészelést végez egy fűrészteleppel, akkor a készülék szélsőséges igénybevételnek van kitéve. A motor leadott teljesítménye és az előtolás nyomása egyaránt többszöröse az építőfa keresztirányú vágásánál fellépő igénybevételnél, továbbá a fűrész jelentősen hosszabb intervallumokban dolgozik. Ez speciális követelményeket támaszt Önnel, mint fűrészmesterrel szemben, és különösen fontos, hogy körültekintő legyen, és jó állapotban tartsa a vágókészülékét

 

Töltse le a dokumentumot innen: A vágókészüléke kézikönyve - használati utasításokat tartalmazó füzet

Fűrészláncok

Fontos, hogy megfelelő fűrészláncot válasszon. A kiválasztott fűrészlánc az elvégzett munka hatékonyságára, biztonságosságára és ergonómiájára egyaránt befolyással van. A STIHL az összes alkalmazáshoz, teljesítményosztályhoz és láncfűrészmárkához tud optimális fűrészláncot szállítani.

 

További információkért kérjük, hívjon fel minket telefonon.

Stihl gyártmányú vezetőlemezek

A Stihl vezetőlemezei három összehegesztett fémlemezből készülnek, melyek közül a középső üreges. Ennek az az előnye, hogy az eszköz kis súlyú és fokozottan stabil lesz. Ezek a masszív vezetőlemezek számos alkalmazási célra felhasználhatók.

 

További információkért kérjük, hívjon fel minket telefonon.

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |