Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...
The product in the picture may feature optional equipment.

Végezze teljesen automatikusan a fűrészszalagjai élezését

 

A Logosol Grindlux teljesen önműködően végzi el az Ön fűrészszalagjai élezését. A szalagot előtolókar tolja előre, és a szalagra ráillesztett kapocs kapcsolja ki a gépet a szalag egy körfordulatnyi élezését követően. A gépen beállítható a fog homlokszöge, a fűrészfogak közti mélység és a lemunkálás.

 

A fűrészszalagok gondozása nagy jelentőséggel bír. Tovább fognak tartani, ha 10-20 rönk vágását követően lecseréli a szalagot, majd elvégzi a használt szalag felújítását. Először univerzális olajjal végezze el a szalag tisztítását és rozsdásodás elleni védelmét. A fűrészfogakat természetesen élesen kell tartani, de ugyanennyire fontos a fűrészfogak közti mélyedés köszörülése, mivel ott apró repedések keletkezhetnek az anyagban. Miután kész a repedések leköszörülése és újra élesek a fogak, a szalagot legalább egy teljes napig pihentetni kell az acél regenerálódásához. Ezután a szalag ismét olyan lesz, mint újkorában. Ha a szalag élezésekor minden alkalommal 0,1 mm-t (1/128"-t) köszörül le, akkor kb. 10 alkalommal lehet azt megéleznie.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
9999-000-1505
Szalaglemez köszörű robot
312.375,00 Ft
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |