Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...
The product in the picture may feature optional equipment.

A kategória legjobb Svéd szalagfűrésztelepe

 

A Logosol B751 alapfelszereltségében 4,8 m hosszú és 75 cm széles rönkök megmunkálására képes. A kívánt méretű deszkákat a szabadalmaztatott, fix vágófej beállításokkal könnyedén és pontosan állíthatja elő. A stabil és szilárd ágyazat segítségével a B751 szalagfűrész minden alkalommal a legjobbat nyújta.


A Norwood szalagfűrésztelepek forgalmazásával eltöltött évek után a Logosol új lépésre szánta el magát és megkezdte a saját fejlesztésű szalafűrésztelepek gyártását és értékesítését. A Logosol svéd gyártású saját fűrésztelepe, robosztus és számos jól átgondolt műszaki megoldással hozzájárul a lehető leghatékonyabb munkavégzéshez. Egyedi műszaki megoldásaival és speciális vágófej beállításai segítségével új lehetőségeket kínál a piacon fellelhető egyéb fűrésztelepekkel szemben.

Stabil fűrészelés lépésről - lépésre

Szalagfűrészünk jól átgondolt és innovatív lehetőségeket kínál. A vágófejet gyorsan fixálható értékekre állíthatja be, ez segít a pontos vágási méretek megtartásában. Az egyszerű beállítás a Logosol M8 láncfűrésztelep magasságbeállításának letisztult utódja. A fogantyú egy teljes körbefordítása, minden esetben 1 inch-t (2,54 cm) jelent.

 

A vágófej méretskáláján egy ún. “utolsó vágás mutató” van elhelyezve, amely segít emlékezni az utolsó vágás pozíciójára, így könnyedén beállítható a következő vágás mérete. E skálának köszönhetően kiváló eredménnyel, gyorsan és kényelmesen dolgozhat.

Robosztus felépítés

A Logosol B751 egy megbízható, robosztus szalagfűrésztelep, amelynek használata kifejezetten egyszerű. A csomag részét képező rönkfogó és rönktámasz a faanyag roncsolása nélkül segít rögzíteni a rönköt. Az eszközök tökéletesn működnek akár a rönk első deszkájánál, akár az utolsó vékony deszka vágásánál.


A jól kigondolt dizájn vibrálásmentes és pontos munkát biztosít. A sínek és a rönkágy egy acélkerettel vannak rögzítve, kifejezetten a talajon történő vágáshoz. A szalagkerekek egy beépített ventilátorral vannak ellátva, melyek a vágófej részben találhatók, és munka közben eltávolítják a felesleges forgácsot, így tartva tisztán a munkafelületet.

Meghajtási lehetőségek

Többféle meghajtási opciót kínálunk. Lehetőség van választani a kisebb, megfizethetőbb, és az erősebb motor közt egyaránt. Az opciók közt egy benzin meghajtású, 13 lóerős, és két elektromos motor található (4.6 és 8 kW). Az elektromotorok magas hatékonysága a benzinesnél közel dupla hatásfokkal hozzájárul a könnyed munkavégzéshez. Ez a teljesítmény 9,5 és 20 lóerővel egyenlő. A 8 kW-os motorral felszerelve a Logosol B751 felveszi a harcot a jelentősen nagyobb és drágább szalagfűrésztelepekkel is.


A jól ismert  LM410 rönkgyalu is kompatibilis a fűrésszel, akár benzines, akár elektromos meghajtást választ. A vágófej 410 mm széles, így akár 16 colos (40,6 cm) deszkát is gyalulhat vele. Az opcionális tartozékok, mint a sínhosszabbítók, forgácselvezetés, stb. is lehetővé teszik a kényelmes munkavégzést.

Kezdésre készen

A Logosol B751 tökéletes választás, amennyiben nagy haékonyságú, premium minőségű és olcsó szalagfűrészt keres. A fűrész előre összeszerelve, és részletes használati utasítással érkezik Önhöz. A munka megkezdése előtt Önnek csupán a sínt és a rönkágyat szükséges összerakni. A vásárlás során, a csomag részét képezi még a fűrészszalag, állító lábak, egy rönkfogó, két rönktámasz, vízhűtés, állítható szalagvezető, és egy év hűségidő.

Előnyök

• Könnyen összeállítható fűrész, előre összeszerelt vágófejjel. Az állító lábak a csomag részét képezik.

• Robosztus és szilárd. Stabil dizájn, ami kiváló készterméket eredményez.

• Gyors, és pontos vágásméret beállítás. A vágófej fix lépésekben állítható. A fogantyú egy körbeforgatása, mindig 1 inch-nek (2,54 cm) felel meg.

• Az “utolsó vágás mutató” segít emlékezni az utolsó vágás pozíciójára, így könnyedén beállítható a következő vágás mérete.

• A különleges rönkfogó vágás közben a faanyag roncsolása nélkül stabilizálja a rönköt.

• A szalagház tisztántartása egyszerű, mivel a vágófejben lévő ventillátor vágás közben kifelé fújja a fogácsot, így tisztítva a fűrészszalagokat. Ez nagyszerű, amikor a fűrészszalagok cseréjére, vagy karbantartásra kerül a sor.

• Pontos szalagvezetés, amely csak a nagyobb és jóval magasabb árú fűrészekre jellemző.

• A benzin meghajtású modell, egy centrifugális tengelykapcsolóval van ellátva, amely az üzem közbeni teljesítményt szabályozza.

 

 


 

Műszaki adatok

Kapacitás

Valós fűrészelési hossz: 4,8 m
Max. rönk átmérő: 75,1 cm
Max. munkaszélesség: 60 cm
Utolsó deszka min. vastagsága: 24 mm

 

Meghajtási opciók

Benzinmotor: 13 hp
Elektromotor: 4,6 kW vagy 8 kW

 

Fűrészszalagok

Méret: hosszúság: 3843 mm, szélesség: 33 mm
Sebesség: 28 m/s

 

Szalagkerék
Átmérő: 50 cm
Karbantartás mentes kerékcsapágy
Fordulati sebesség: 1000 ford/p

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |