Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Nagytermelékenységű szalagfűrészek

A Logosol szalagos fűrésztelepei robusztus kivitelűek és lenyűgöző pontossággal, átgondolt szolgáltatásokkal, illetve masszív szerkezettel bírnak. Egyszerűen felállíthatók közvetlenül a felfűrészelendő fák mellett. A legtöbb fűrészelő szerint a fűrésztelep használatában az az elégedettség a legjobb, ami a saját építőfája felfűrészelésekor tölti el az embert. A legjobb dolog, amit a vásárlóinknak adhatunk, az az elvégzett munka által kiváltott elégedettség és büszkeség érzése.

B1001 szalagos fűrésztelep

A B1001 a LOGOSOL szalafűrészcsalád legnagyobb tagja. A svéd gyártású modell forradalmi kialakítása révén, akár 1001 mm átmérőjű rönköket is képes feldolgozni, egyedi beállítási megoldásai segítségével lehetővé teszi a maximálisan precíz munkavégzést.

 

További információk a Logosol B1001-ról

B751 szalagos fűrésztelep

A Logosol B751 alapfelszereltségében 4,8 m hosszú és 75 cm széles rönkök megmunkálására képes. A kívánt méretű deszkákat a szabadalmaztatott, fix vágófej beállításokkal könnyedén és pontosan állíthatja elő. A stabil és szilárd ágyazat segítségével a B751 szalagfűrész minden alkalommal a legjobbat nyújta.

 

További információk a Logosol B751-ról

Az LM410 rönk gyalupad és marógép

A szalagos fűrésztelepekhoz készült rönk gyalupad és marógép egy gyalupad és marógép és egy illesztő/gyalugép egyben, amely akár 600 x 600 mm (24'' x 24'') méretű kantfák feldolgozására is képes. Nagyon jó stabilitás jellemzi, és ugyanazokon a síneken fut, mint például az LM40 és az LM Pro szalagos fűrésztelepek. A vágófeje 410 mm (16'') széles, ami azt jelenti, hogy rönkházak építéséhez nagyméretű építőfa kelelése is elvégezhető vele.

 

További információk a Logosol LM410-ről

Tartozékok

A speciális igényei kielégítése céljára szerelje fel eredeti tartozékokkal a fűrésztelepét.

 

Ugrás a szalagos fűrésztelepek tartozékaihoz

Fűrészszalag-köszörű

A fűrészlapjai Ön által elvárt élességét biztosító Önműködő köszörűgép.

 

Ugrás a Fűrészszalag-köszörűhöz

Szalagfűrész fűrészlapok

Mindegy milyen szalagfűrészt használ, a Logosolnál biztosan megtalálja a hozzávaló fűrészlapokat.

 

Ugrás a szalagfűrész fűrészlapokhoz

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |