Üdvözöljük webáruházunkban!

A kosara üres.
CART

Logosol CH3

LOGOSOL CH3 TÖBBFEJES GYALU

Felhasználóbarát & erős, többfejes gyalu a legmagasabb minőségi osztályból

A Logosol CH3 a gyaluk következő generációja, amit Härnösandban vagyis Svédországban a Logosol fejlesztett és gyártott. 25 év tapasztalattal rendelkezve terveztük meg ezt a világszínvonalú gyalut, amely tökéletesen alkalmazkodik a nagy termelőképességhez. Ez a gép ugyanúgy alkalmas szabadidős tevékenységre, mint egy asztalos részére vagy egy építőipari cég számára. Erős, kompakt és felhasználóbarát kialakításával rendkívül megfizethető.

Vásárolja meg a Logosol saját gyártású gyaluját, amivel magas jövedelmezőséget érhet el a fafeldolgozás területén, azon belül is leginkább az építési projekteknél. Ezt a gépet igazán könnyű használni és még egyszerűbb beszerezni.

A világ legegyszerűbben használható gyaluja/marógépe

Amikor ránéz a gyalura azonnal megérti hogyan kell használni. Egy nagy panelon keresztül végig követhető a gyalulás folyamata és a borítás alatt megtalálható az összes sajátossága, melyekhez egyrészt könnyű a hozzáférés, másrészt mindegyik különböző jelöléssel van ellátva. A gyaluláshoz szükséges vágóeszközök rendkívül gyorsan és könnyen telepíthetők bármilyen felhasználási területről legyen szó.

Azonnali tökéletes eredmény

A gép a Härnösand-i gyár által beállításra kerül, ami azt jelenti, hogy pillanatok alatt össze lehet rakni és már működőképes is a gyalu. Az erős fogantyúk és az egyértelmű skála alapján állítható a gyalu szélessége és vastagsága. A korábbi gyalukkal ellentétben az oldalvágók függőleges helyzetét gyárilag pontosan beállítják, így azonnal tökéletes eredményt kap.

Válasszon a több száz sztenderd profil közül vagy tervezze meg a saját profilját!

A Logosol szerszám katalógusában több száz különböző sztenderd profil közül választhat. Rendelhet saját tervezésű profilt vagy újratervezhet régi profilokat, ezáltal maradandó értéket hozhat létre például egy régi ház felújítása révén.

Alig várjuk, hogy ezt a gépet minél több ügyfelünk részére kiszállíthassuk. Megfizethető, rendkívül könnyen használható, így a kiszállítást követően akár azonnal belekezdhet a gyalulásba és megvalósíthatja a saját építési projektjét.

Erős, felületkezelt gépasztalok

Lecseréltük a hagyományos, vastag öntött vas asztalokat, lézervágott, precíziósan megmunkált acéllemezekre, melyek soha nem fognak rozsdásodni. Könnyűek és sokkal stabilabbak, mint a korábbi asztalok. Továbbá, mind a vágófejek, mind az oldalvágó tengelyek rozsdamentesek, ezáltal a gyalu fűtetlen helyiségekben vagy akár rövid időszakokra szabadban is használható.

Állítható sebesség

Kiválaszthatja, hogy az előtolás sebessége 3 m/perc vagy 6 m/perc legyen. Ha finomabb felületet szeretne kapni, akkor válassza az alacsonyabb sebességet. Építőipari faanyag megmunkálásánál, amikor a felület minősége elhanyagolható, akkor célszerűbb a gyorsabb sebességet választani.

Erős, állítható előtoló hengerek

Az előtoló hengerek teljes átmérője 40 mm, melyek erős, speciális barázdákkal vannak ellátva. Ezek a barázdák segítik az erőteljes adagolást és megakadályozzák, hogy a munkadarab az előtolásnál elcsússzon. A faanyag típusától és a munkadarab szélességétől függően szükséges beállítani a hengerek nyomását. A CH3 gyalunál lényegesen jobb a beállító csavarok hozzáférhetősége, mint a korábbi gyaluknál, mivel ezek a csavarok a gép belsejéből elérhetőek.

Különálló motorok

A különálló motoroknál az egyes vágók és az előtoló hengerek adják a maximális teljesítményt és rugalmasságot.

Gyors felső vágó

A korábbi gyaluktól eltérően a felső vágók magas forgási sebessége biztosítja a még jobb minőségű felületet.

Az oldalvágók gyors beállítása

Egy kar segítségével gyorsan és pontosan beállítható az oldalvágók szélessége.

There are no products matching the selection.

Please wait...