Üdvözöljük webáruházunkban!

A kosara üres.
CART

B1001 Szalagfűrésztelep 12 kW elektromos motorral

CSZ: 8300-000-0030

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Adó nélkül: 4 023 250,00 Ft Adóval: 5 109 527,50 Ft

B1001 Szalagfűrésztelep 12 kW elektromos motorral

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

B1001 Szalagfűrésztelep 12 kW elektromos motorral

A LOGOSOL szalagfűrésztelepek új, erős és nagy kapacitású generációja

A B1001 a LOGOSOL szalafűrészcsalád legnagyobb tagja. A svéd gyártású modell forradalmi kialakítása révén, akár 1001 mm átmérőjű rönköket is képes feldolgozni, egyedi beállítási megoldásai segítségével lehetővé teszi a maximálisan precíz munkavégzést.

A Logosol B1001 egy kifejezetten stabil és nagy kapacitású gép. Az sín erős kialakításának köszönhetően könnyedén elbírja akár az 1001 mm átmérőjű rönkök súlyát is.

Egyszerű beállítások

A B1001 beüzemelése és használata jóval könyebb mint a más, hozzá hasonló kategóriás gépeké. Nagy előnyt jelent a fix skála szerint történő vágófej magasság beállítás, amely gyors és pont vágást biztosít. Az állítókar teljes fordulata 1" (2,54 cm). A magasságbeállító skálán fel van tüntetve egy úgynevezett "utolsó vágás mutató", amely segít a következő vágás méretének pontos beállításában.

Erős rönkfogók

A rönkfogók erős kialakításuknak köszönhetően biztosítják, hogy a munkadarab ( rönk vagy deszkák ) elmozdulás mentesen feküdjön a sínen, a faanyag roncsolása nélkül.

Megbízható sín

A B1001 alapfelszereltséggel 4,8 m hosszú és 1001 mm átmérőjű rönkök vágására képes. Hosszabb rönkök esetén a hosszúság bővíthető. Az erős sínt és rönkágyat a talajra kell elhelyezni, és szükség esetén tréler csomaggal mobillá alakítható.

A hajlított acél sínszerkezet következtében, a sín még a nehezebb rönkök feldolgozása alatt is egyenes marad.

Fűrészszalagok

A fűrészszalagok fémötvözetből készültek, melyeket egy ventillator hűt. Ez a ventillator e mellett kifelé fújja a vágófejből a fűrészport, így a szalagcsere és a gép karbantartása is számottevően könnyebb.

Meghajtások

Az erős motorok extra kapacitást nyújtanak. A szalagfűrésztelep elérhető 23 lóerós Briggs & Stratton motorral, illetve 12 kW-os 3 fázisú, 400V-os elektromotorral is.

A Logosol LM410 XL gyalu tökéletesen illeszkedik a B1001-re, és elérhető benzines, és elektromos kialakításban egyaránt, 410 mm széles vágóblokkal.

Automatizálásra felkészülve

A Logosol Okoscsomag egy teljesen új és innovatív megoldás a szalagfűrésztelepek irányítására. Az eddigi költséges hidraulikus megoldásokkal ellentétben a a Logosol tökéletes pontosságú elektronikus vezérlést fejlesztett ki.

Az autómatizálás első lépése az automata előtolás és magasságbeállítás kialakítása, ezután van lehetőség hozzá adni a rönk mozgatásához szükséges felszerelést is.

Az elmúlt két évben a Logosol az alapoktól építette fel és fejlesztette ki a szalagfűrészteleppel kapcsolatos forradalmi és innovatív megoldásokat.

A Logosol Okoscsomag 2018-tól lesz beszerezhető.

Kezdésre készen

A Logosol B1001 vágófejét előre összeszerelet állapotban szállítjuk, Önnek csak a sínt kell összeszerelni, így hamarabb kezdhet neki a munkálatoknak. A B1001 alapfelszereltségéhez tartozik egy fűrészszalag, két rönkfogó, állítható lábak, két rönkágyazat, vízhűtés, állítható szalagfeszítő, illetve 2 év jótállás és ingyenes terméktámogatás.

Előnyök

Erős meghajtás. 23 lóerős benzines, vagy 12 kW-os electromotor.

Megbízható sínrendszer, amely nagy súly alatt is egyenes marad

Az előre összeszerelt vágófej, és állítható lábak a csomag részét képezik.

4,8 m vágási hosszúság, hosszabb rönk esetén bővítmények is beszerezhetők

Robosztus és stabil konstrukció, amely kitűnő vágást eredményez.

A piac legjobb és legegyszerűbb manuális magasságállítása. Az állítókar teljes fordulata 1" (2,54 cm), és további 1/8" a vágás vastagságára.

Az "utolsó vágás mutató" segít a következő vágás méretének pontos beállításában.

A rönkfogók erős kialakításuknak köszönhetően biztosítják, hogy rönk stabilan feküdjön a sínen, a faanyag roncsolása nélkül.

Pontos szalagfeszítők, melyek általában csak magasabb árkategóriájú gépeken találhatók.

A fűrészszalgok fémötvözetből készültek, melyeket egy ventillator hűt. Ez a ventillator kifelé fújja a vágófejből a fűrészport, így a szalagcsere és a gép karbantartása is számottevően könnyebb.

Az Okosbeállítások 2018-tól lesznek elérhetők

Product Downloads

Please wait...