Üdvözöljük webáruházunkban!

A kosara üres.
CART

F2 láncfűrésztelep (5 m sín, 3 db rönkágy)

CSZ: 4525-000-2005

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Adó nélkül: 870 100,00 Ft Adóval: 1 105 027,00 Ft

F2 láncfűrésztelep (5 m sín, 3 db rönkágy)

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

F2 láncfűrésztelep (5 m sín, 3 db rönkágy)

Minden részében minőségi fűrésztelep

A Logosol F2 láncfűrésztelep könnyen szállítható és akár 60 cm átmérőjű rönkök feldolgozására is alkalmas. Az F2 olyannyira könnyű, hogy kézzel is könnyűszerrel megemelheti és mozgathatja. A váz 1 méteres részekből áll, amelyek egy átlagos auto hátsó ülésén könnyedén elférnek. Percek alatt összeállíthatja fűrésztelepét, otthon a kertben, vagy akár az erdőben.

Ez egy rendkívül könnyen használható, és kedvező árú fűrésztelep. Abban az esetben is egyszerű az összeszerelés és munkavégzés, ha Ön még soha sem használt ilyen, vagy ehhez hasonló gépet. Minden vágás kimagasló pontossággal végezhető, az automatikus magasságrögzítés pontos vágási méretet biztosít.

Meghajtási opciók

A könnyű súlyú fűrésztartó kosár és a 4 méteres sín könnyen használhatóvá és flexibilissé teszik a gépet. A fűrésztartó könnyedén mozog a sínen a vágás közben. Fűrésztelepét használhatja Stihl MS391, vagy akár a Stihl MS661-es fűrésszel is.

Helyhez kötött termelésre válasszon kínálatunkból elektromos fűrészt automata előtolással. Igény esetén gyaluval is felszerelheti fűrésztelepét, melyet elektromos vagy benzines láncfűrésszel használhat.

Bármilyen fajta faanyagot képes feldolgozni

A Farmer F2 láncfűrészteleppel bármilyen fajta faanyagot vághat, a kemény tölgytől a csomós fenyőig. Rendkívül pontos beállításokkal, a vágás a megszokottnál simább felületet biztosít, melyet könnyű utókezelni. Vágás közben a fűrész lánca folyamatosan távolítja el a fűrészport a deszkáról, így a munka végeztével tiszta felületet kapunk.

Az F2 láncfűrésztelep megfelelő választás, amennyiben faanyagunkat magunk szeretnénk feldolgozni. A fűrésztelepet ugyanolyan egyszerű összeszerelni, mint szétszedni és eltárolni. Hatékony eszköz ez a minőségi munkához.

Karbantartásmentes, könnyű súlyú fűrésztelep

Az F2 fűrésztelep erős, eloxált alumíniumból készült. Egy karbantartásmentes gépet kap, amely nem rozsdásodik és kifejezetten nagy, és nehéz rönköket is elbír. A sínt fél-, vagy egyméteres bővítményekkel hosszabbíthatja, és további rönkemelők is hozzá adhatók, a nagyobb rönkök könyebb mozgatása érdekében. A sínhosszabbítók mellett további bővítményes is elérhetők.

Előnyök

Könnyű súlyú fűrésztelep, minimális összeszerelési idővel. Csupán pár lépéssel a fűrésztelep szétszerelhető, és szállítható állapotba helyezhető.

A váz 1 méteres részekből van összerakva, amelyek könnyedén elférnek az autója hátsó ülésén.

A könnyű súlyú fűrészkeret könnyedén csúszik a sínen, akár manuális, akár automata előtolással használja. Benzines láncfűrésszel, elektromos láncfűrésszel, rönkgyaluvel, és előtolással is felszerelhető.

Tartós és koszlepergető felülete nem rozsdásodik.

A fűrésztelep igény szerint bővíthető.

Erős rönkemelők rönkágyakkal, melyek akár egy tonnás súlyt is elbírnak.

A fixálható méretbeállítás pontos vágást biztosít.

Az állítható lábak kellő stabilitást biztosítanak.

A sínrészek erős rögzítése extra stabilitást biztosít.

A kényelmes markolat könnyű szállítást biztosít.

Két darab XL rönkfogó a csomag részét képezik.

Product Downloads

Please wait...