Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Banner newsletter hu 20151207

The product in the picture may feature optional equipment.

Növelje meg a kapacitását egy dupla fűrésztárcsás deszkaszélező géppel!

 

Biztonságos és megfizethető áru deszkaszélező, amelyik tökéletesen megfelel kisipari fűrésztelepek számára - ez itt pontosan ilyen!


A deszkaszélező ott van számos asztalos kívánságlistájának az élén. Korábban ez csak az igazi profi asztalosok számára volt opcionális lehetőség, mivel nem állt rendelkezésre a piacon elfogadható áru gép. A LOGOSOL C210 típusú dupla fűrésztárcsás szélezőgépével egy minőségi svéd gyártmányú géphez messze a versenytársaink ára alatt juthat hozzá.

 

A LOGOSOL dupla fűrésztárcsás szélezőgépe számos előnnyel rendelkezik:

 

• Gyors és egyszerű módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki az építőfájából.

• A megfelelő gép a termelékenység fokozásához.

• A deszkák szélezése kényelmes és rentábilis feladattá alakul át.

• A szabadalmaztatott kivitel kompakt formában pontos eredmények elérését biztosítja.

• Intelligens megoldások teszik egyszerűvé a gép használatát.

• Egyedülálló tervezésének köszönhetően a valaha volt legbiztonságosabb deszkaszélező gép.

 


 

Hatékony termelés

Még sohasem lehetett ennyire hasznosan vagy könnyen kiváló eredményeket elérni, mint a LOGOSOL C210-es deszkaszélező fűrésszel. A szabadalmazott kivitelnek köszönhetően most egy kompakt géppel is ugyanazt az eredményt produkálhatja, mint amit korábban csak sokkal drágább deszkaszélező fűrészekkel lehetett elérni. Jelentős mértékben megnöveli az Ön termelését, függetlenül attól, hogy LOGOSOL fűrésztelepet, szalagos fűrésztelepet vagy körfűrészt használ. Segítségével többet tud kihozni a rönkből. Továbbá a deszkáknak a fűrésztelepe helyett egy különálló gépen történő szélezése modernizálja az Ön üzemvitelét.

Használja ki a legértékesebb építőfából adódó előnyöket

A deszkaszélező elsődlegesen a rönk oldalairól származó deszkák szélezésére használatos. Ezeket a deszkákat gyakran nevezik a rönk szegőléceinek is. Rendszerint csomómentesek, és a kelelések illetve műhelyfa ipari előállításához használatosak. Fűrészelő szakemberként jó érzés, ha az ember képes ennek az értékes építőfának a felhasználására, amely máskülönben rendszerint a famáglyán végzi a pályafutását.

A gép telepítésének különböző lehetőségei

A dupla fűrésztárcsás deszkaszélező gép helyhez kötött telepítésre szolgáló gépállvánnyal rendelhető. Mobil használat célára ATV tréler alvázzal, vagy az Ön saját trélerére történő telepítéshez adaptálva rendelhető.

Optimalizálja a termelését azzal, hogy a C210-et a fűrésztelepe közelébe telepíti. Tovább folytathatja a fűrészelést, miközben a deszkaszélező teszi a dolgát. A gép könnyen használható, és pár egyszerű lépés elvégzése után azonnal beindítható.

A deszkaszélező kültéri munkavégzésre alkalmas. Az összes villamos berendezés zárt kivitelű, minden alkatrész rozsdaálló, kivéve a körfűrészeket, de nem ezek fognak legelőször berozsdásodni.

Erős előtoló szerkezet

A beépített előtoló szerkezet két darab, a be- is kitolás feladatait egyaránt ellátó nagyméretű fogazott tológörgőből áll. Alapkivitelben az előtolás sebessége 15 m/perc (49 láb 2’’/perc). Ha növelni akarja a sebességet, akkor egyszerűen kicserélhető a fogazott áttétel.

Korlátlan a munkadarab szélessége

A deszkaszélező fokozatmentes szélesség beállítási funkciója segítségével egyszerűen elvégezhető a gép pontos beállítása. A körfűrészek oldal irányban 30 és 210 mm (1 3/16’’ - 8 5/16’’) között állíthatók, de a munkadarab ettől jelentősen szélesebb is lehet. Az egyedülálló, a gép egyik oldalán nyitott kivitel azt jelenti, hogy nincs lekorlátozva az Ön által betolható deszkák szélessége. Csak állítsa be a kívánt szélességet, és engedje keresztül az építőfát a gépen. A deszka szélezése gyorsan és ellenőrzött módon megtörténik.

 


 

Mi az a deszkaszélező?

A pallók és deszkák fűrészelésének olyan szabványos módja, melynek során a rönköt először kantfára vágják, majd a kantfát pallókra és deszkákra vágják tovább. A kantfát középső kihozatalnak is nevezik. A kantfa vágásához rendszerint két vagy több vágást kell végrehajtani a rönk oldalain. Ezeknek a deszkáknak a szélein még mindig van fakéreg. Használható építőfává alakításukhoz a fakérget le kell vágni, azaz szélezni kell a deszkákat. Általános gyakorlat a fűrészelő mesterek között, hogy megőrzik ezeket a deszkákat, majd a szélükre állítják őket, és egy fűrészteleppel levágják a fakérget róluk. Ez időrabló feladat, és ritkán érhető el maximális kihozatal mivel egyszerre több különböző hosszúságú deszkát kell szélezni, és a szükségesnél több értékes faanyagot kell levágni. Nagyobb fűrésztelepek esetében ezt a műveletet speciális géppel, deszkaszélezővel végzik el, mert ezzel gyorsabban oldható meg a feladat, és több építőfát lehet kihozni vele a rönkből.

 

A LOGOSOL deszkaszélező gépe lökést adott az egész üzletágnak. Ez egy ipari gépekkel megegyező minőségű és ugyanolyan eredményeket produkáló, de az ára miatt sokak számára elérhető deszkaszélező gép. Sok éven át dolgoztunk a deszkaszélező géppel, hogy a LOGOSOL-nak és Önnek, mint vevőnknek elkészíthessük a tökéletes terméket.

Energiatakarékos

A munkadarab maximális magassága 38 mm (1 ½’’), ami több mint elegendő deszkák szélezése esetén. A vágási magasság korlátozásával kisebb fűrésztárcsákat és motorokat lehet alkalmazni. Ezáltal az üzemi áramerősség alacsonyabb, ami döntő fontossággal bír, amikor a fűrésztelepet is ugyanarról a biztosítóról üzemeltetik. Ezen túlmenően kompakt és elfogadható áru gép alakítható ki ennek következtében.

Szabadalmazott és biztonságos tervezés

Korábban úgy vélték lehetetlen biztonságos ugyanakkor kompakt gépet építeni. A hagyományos deszkaszélező gépek veszélyesek, masszív védőburkolatokkal vannak felszerelve, hogy megelőzhető legyen a munkadarab kirepülése a gépből. A LOGOSOL szabadalmazott tervezése, melynek megfelelően egy körfűrész a gépasztalban, egy másik pedig a fölött helyezkedik el, kiküszöböli a visszarúgások veszélyét, és ebből adódóan az ezt megelőző munkavédelmi berendezések szükségességét. Ez tette lehetővé a gép munkavédelmét vagy vágási sebességét érintő kompromisszumok nélkül kivitelezett kisebb formára történő méretcsökkenését.

A mozgó alkatrészekhez nem lehet hozzáférni a gép működése közben. A gép egyedi kivitele ellenőrzött fűrészelési folyamatot biztosít. A LOGOSOL C210 típusú dupla fűrésztárcsás szélezőgépe kielégíti az Európai Unió gépi berendezésekre vonatkozó irányelvének átfogó munkavédelmi előírásait. A LOGOSOL C210 dupla fűrésztárcsás szélezőgép még biztonságosabb, mint egy szabványos körfűrészes munkapad. Más szóval a kapacitás és a teljesítmény megtartása mellett, ügyesebb és egyszerűbb gép.

 

Okos és biztonságos beszerzés

A durva szélű deszkák felhalmozása, majd amikor az idő engedi egy fűrésztelepen történő szélezése időrabló és nem termelékeny módszer. A LOGOSOL C210 segítségével leegyszerűsödnek a dolgok:

  • A legtöbbet tudja kihozni a rönk legjobb fájából.
  • A munkafolyamat gyorsabbá, kényelmesebbé és élvezetesebbé válik.
  • Rentábilis!

Továbbá biztonságban érezheti magát, ha velünk áll üzleti kapcsolatban. 2 hónapig tesztelheti a gépeket, hogy megállapítsa, megfelelnek-e az elvárásainak. Vásárlóink közül sokan úgy veszik meg a gépeinket, hogy nincs lehetőségük azok kipróbálására a valóságban. Az ilyen esetekben a vásárlás előfeltétele az erős garanciánk, annak ismeretében, hogy mi a LOGOSOL-nál megtartjuk az ígéreteinket.

 

 

"Miután több órán át dolgoztam vele, rádöbbentem, hogy mennyire egyszerű a használata. Ön beállítja a vágás szélességét, és a masszív előtológörgők gyorsan és simán keresztül tolják a deszkát a gépen. Rendkívül jó eredményt fog elérni vele."
mattias_2010

Mattias Byström

LOGOSOL termék manager

 


 

c210 illustration klingorMűszaki adatok

 

Munkadarab max. szélessége: Korlátlan

Max. szélező szélesség: 210 mm (8 5/16’’)

Munkadarab max. vastagsága: 38 mm (1 ½’)

Előtolási sebesség: 15 m/perc* (49ft 2’’/perc)

Súly gépállvánnyal együtt: 240 kg (529 font)

 

*Az Ön igényei szerint adaptálható.

 


 

c210 1 klyvprofil c210 2 sidoanhall c210 3 justeringsanhall for klinga

A deszka szélezése gyors és ellenőrzött módon történik. A különálló gépen végzett szélezéssel rengeteg idő takarítható meg.

 

Oldal terelővas második szélezéshez vagy lécgyártáshoz.

 

Jól látható, egyértelmű skála a szélesség beállításához.

 

c210 4 klingor c210 5 manoverpanel c210 6 sidoskydd bred planka
Dupla fűrészlap keményfém fogakkal, melyek több tízezer méter lefűrészeléséig élesek maradnak. A gép három motorja a kezelőpanelről üzemeltethető. Az oldalburkolatot a munkadarab nyitja ki a széles deszkák szélezésekor.
neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
5220-000-1000
C210 Szélezőgép
2.025.000,00 Ft
5220-001-0043
Tartó, alsó, C210
136.125,00 Ft
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |