Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Global julkampanj smal

The product in the picture may feature optional equipment.

Hagyományos fűrészelés új technikával

 

A Logosol Laks keretes fűrészgép hatékonysága és üzemi megbízhatósága egészen kiváló minőségű. Az elmúlt 20 évben a keretes fűrészgép egyre jobban tökéletesedett, nemcsak újabb technológiák és ügyes funkciók kerültek bevezetésre, hanem a keret szögén, a lendkeréken és a mechanikus előtoláson is számos apró módosítást hajtottunk végre. Ennek következtében tovább erősödött a gép eredeti jellege.


A keretes fűrészgép legfontosabb része a maximálisan húsz fűrészlapot tartalmazó keret, melyet ellensúlyként egy kiegyensúlyozott lendkerék mozgat le és felfelé. A keret, a lendkerék és a mechanikus előtolás tökéletesen összehangolva dolgozik, mely jól megfigyelhető fűrészelés közben. A zajszint alacsony, egy pöfögő gőzmozdonyra emlékeztető.

Építésre használt kantfa az alapanyag

Számos, manapság körfűrészt, szalagfűrészt vagy Logosol fűrésztelepet használó kisiparos fűrészelő szakember képessé válik ipari kapacitás elérésére a Logosol-Laks keretes fűrészgép segítségével. A rönköket két oldalon le kell fűrészelni a Logosol Laks keretes fűrészgépbe történő betolásuk előtt, így az épületfa szélezett lesz, mielőtt deszkákra vágná a gép. Ezáltal ellenőrizhető a feldolgozás, és minimális kezelést igényel az épületfa. A kantfák minden hűhó nélkül átalakulnak felfűrészelt termékekké.

Kellemes munkahely

A fűrésztelep körüli munkahely tiszta és rendezett. Még a vékony fűrészlapok által termelt kevéske fűrészpor is elszállításra kerül egy aránylag kisméretű fürészporelszívó segítségével.

A keretes fűrészgép ritkán bizonyul a folyamat szűk keresztmetszetének

A Logosol-Laks keretes fűrészgép órákon át, megszakítás vagy üzemzavar nélkül kíméletlenül végzi a dolgát. A folyamatos működéséhez gondoskodni kell a felfűrészelt deszkák elhordásáról, így az új kantfákat percek alatt fel lehet fűrészelni. A gyakorlatban a Logosol-Laks keretes fűrészgép - az alacsony előtolási sebesség ellenére is - szinte minden esetben a leggyorsabb berendezés a munkahelyen.

Gyorsan cserélhető fűrészlapok

8-10 üzemórát vagy kb. 100 rönköt követően el kell távolítani a keretből a vídia fogazású fűrészlapokat, és meg kell élezni őket a Logosol Laks keretes fűrészgép standard tartozékát képező élezőgéppel. A fűrészlapok fésűalakú tartóban, fix helyeken vannak rögzítve. Ez egy tökéletes rendszer, amely felgyorsítja a fűrészlapok cseréjét és gondoskodik róla, hogy a fűrészlapok pozíciója mindig teljesen pontos legyen. A teljes eljárás kevesebb, mint 20 percet igényel.

A világ bármely részén környezetbarát és gazdaságos

Az összes Logosol-Laks gépet 11 kW-os (15 lóerős) háromfázisú villanymotor hajtja meg. Ha nem áll rendelkezésre villamosáram, akkor az összes modell üzemeltethető17 kW-os (23 lóerős) környezetbarát belsőégésű motorral is. Minden bizonnyal a felhasznált energiamennyiségre jutó legnagyobb kapacitást nyújtjuk a világon; ez kb. 500 méter/liter (6300 folyóláb/gallon) benzines, vagy 100 méter/kWh (328 folyóláb/kWh) villamos üzem esetén. Ez nyilvánvalóan környezetbarát üzemeltetést jelent. Továbbá a gép nem igényel különleges telepítést vagy biztosítókat. Egyeseknek ez csupán pénzmegtakarítást jelent, de a világ számos részén ez alapfeltétel.

Invesztáljon egy rentábilis keretes fűrészgépbe

Általában véve megállapítható, hogy a gép rövid és hosszú távon egyaránt jó beruházásnak minősül. A Logosol-Laks keretes fűrészgép olcsón telepíthető, és az első perctől kezdve nagy termelékenységgel üzemel. Masszív kivitelének és egyenletes üzemelésének következtében nem okoz túl sok meglepetést. A Logosol-Laks keretes fűrészgép megbízhatóan működik, és évtizedekig megőrzi az értékét. Jól bevált technológiája mindig biztonságossá teszi.

 


 

Műszaki adatok

Modell

Méretpontosság:

Előtolási sebesség:

Fűrészlapok max. száma:

Fűrészlapok közti min. távolság:

Max. termelés/óra:

Keret elmozdulása:

Súly:

Két élezés közötti üzemidő:

Gép hossza:

Gép szélessége:

Gép magassága:

Villanymotor:

Hálózati tápfeszültség:

Fűrészlap élező gép:

500

+/- 0.5 mm (1/32")

0,6 m/perc (2,0 láb/perc)

20

16 mm (11/16")

3,4 m3 (120 köbláb) a beállítástól függően. *

260 mm (10 1/4")

1100 kg (2425 font)

8–10 óra

9,0 m (29,5 láb)

1,2 m (3,9 láb)

2,2 m (7,2 láb)

11,0 kW (15 lóerő)

25 A

alap felszerelés

 

*) Példa a kapacitásra: Ha a keretes fűrészgép 12 fűrészlappal van ellátva, és 25 mm (1") vastag deszkákat fog vágni egy 300 mm (12") széles kantfából, akkor két kantfát tehet egymásra, melyek közül az egyik 100 mm (4") a másik pedig 50 mm (2") magas. Ezen a módon közel 1000 méter/órás (3300 folyólábas) óránkénti kapacitást érhet el.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
6100-000-0500
Logosol-Laks Frame Fűrész 500 11 kW elektromos motorral
9.975.000,00 Ft
6100-000-0505
Logosol-Laks 500, 15kW elektromos meghajtással
10.387.500,00 Ft
6100-000-0503
Logosol-Laks Frame Fűrész 500 23 LE dízelmotorral
10.387.500,00 Ft
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |