Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Banner newsletter hu 20151207

The product in the picture may feature optional equipment.

A Logosol hosszfűrész segédberendezése biztonságosabb, hatékonyabb és élvezetes fűrészelést tesz lehetővé!

 

Előzze meg a balesetveszélyt, és takarítson meg jelentős mennyiségű időt, a hosszfűrész segédberendezésnek közvetlenül a körfűrésze fűrésztárcsája mögé történő felszerelésével. Egy 90 cm-es (35"-os) vagy 100 cm-es (39"-os) körfűrésztárcsa segítségével minden nehézség nélkül feldolgozhatja az igazán nagy átmérőjű rönköket is

Vágja fel probléma nélkül a körfűrésszel a nagyobb építőfákat.

A hosszfűrész segédberendezés olyan tartozék, amely megnöveli az Ön körfűrésze kapacitását. A hosszfűrész segédberendezéssel és egy 90 cm-es (35"-os) vagy 100 cm-es (39"-os) körfűrésszel olyan nagy rönköket tud felvágni, amilyeneket eddig csak nagyobb átmérőjű fűrésztárcsás körfűrésszel volt képes felvágni. A hosszfűrész segédberendezés szinte minden esetben okosabb választás, mint egy nagyobb átmérőjű fűrésztárcsás körfűrész. Vannak olyan gépek, melyeknél a fűrésztárcsa a kinyúló rönk fölé van felszerelve, azonban ehhez nagy beruházásra van szükség. A hosszfűrész segédberendezés többnyire képes ugyanennek a feladatnak az ellátására. Gyakorlatilag a legtöbb esetben elegendő csupán néhány centiméter levágása a gyökér felőli oldalon. A láncfűrész fűrészjárata és a körfűrész fűrészjárata közötti különbség természetesen szemmel látható, azonban általában ez figyelmen kívül hagyható, mivel az szinte mindig a felfűrészelendő rönk részét képezi.

Biztonságos fűrészelés

A fűrészasztalra felmászva, láncfűrésszel felülről átvágni a rönköt borzasztóan veszélyes. A megcsúszás és lezuhanás kockázata mellett, maga a fűrészelés is fokozottan veszélyes művelet. Súlyos baleseteket okozott, amikor a fűrészelést végző személy egy lezuhanó rönk vagy súlyos deszka alá került a rönk fűrészelése közben.

Növelje meg a teljesítményét 10-15%-al

Minden alkalommal legalább 10 perc veszteséggel jár, amikor abba kell hagyni a fűrészelést és fel kell mászni a fűrészasztalra. Ez azt jelenti, hogy ha el tud kerülni 5 - 6 ilyen leállást naponta, akkor egyórányi hatékony fűrészelésre fordítható időre tehet szert ezáltal. Próbáljon találni hasonló árfekvésű más beruházást, ami ugyanilyen racionalizáló hatású, azaz 10-15%-al megnöveli a termelékenységet!

A Logosol legjobb gépe!

Megnyomni egy gombot, majd nézni, ahogy gördülékenyen és gyorsan magától megy a munka, összehasonlíthatatlanul élvezetesebb, biztonságosabb és hatékonyabb, mint felmászni a fűrészasztalra és láncfűrésszel kézzel végezni a fűrészelést.

 

Közel 20 éve forgalmazzuk ezt a gépet, és a vásárlóink messzemenően meg vannak elégedve vele.

 

"Hogy felmérjem, mennyire értékelik a vásárlóink ezt a gépet, csak annyit kérdeztem tőlük, mennyit kérnének a hosszfűrész segédberendezésükért, ha vissza szeretném vásárolni tőlük. A válasz ez volt: 'Akkor a körfűrészt is vissza kéne vennie!' Ha egyszer telepített egy hosszfűrész segédberendezést, akkor többé már nem tudja elképzelni nélküle az életet"
bengt-olov

Bengt-Olov Byström
a LOGOSOL alapítója

 

 


 

Műszaki adatok

 

Motor: 5 kW-os (7 lóerős) villanymotor

Súly: 40 kg (88 font)

Hajtómű: Polivinil szíj

Lánc sebessége: 22,5 m/sec (78 láb/s)

Vezetőlemez: Stihl 3/8" Picco, 40 cm (16")

Hajtó lánckerék: szabványos Stihl

Villamos berendezés: Túlmelegedés esetére kismegszakító, hőmérséklet érzékelőkkel.

 

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |