Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Új, világosabb és jobb megoldások az ipar számára

Filozófiánk részét képezi az új és világosabb megoldások megkeresése. A rakatvágó modellünk esetében a tudásunk legjavát adtuk. A Logosol rakatvágó mobil, pontos és igen kedvező árú gép. Már most is sokan nagyra értékelik, akik raklapokat és ládákat gyártanak. A keretes fűrészgépünkhöz, a hosszfűrész segédberendezésünkhöz és a hasító körfűrészünkhöz hasonlóan ez is ipari alkalmazás céljára került kifejlesztésre.

Logosol-Laks keretes fűrészgép

A Logosol-Laks keretes fűrészgép hatékonysága és üzemi megbízhatósága egészen kiváló minőségű. Számos, manapság körfűrészt, szalagfűrészt vagy Logosol fűrésztelepet használó kisiparos fűrészelő szakember képessé válik ipari kapacitás elérésére a Logosol-Laks keretes fűrészgép segítségével.

 

További információk a Logosol-Laks keretes fűrészgépről

Logosol rakat hosszvágó

Végezze a deszkarakatok vágását költséghatékonyan és lenyűgöző precizitással. A Logosol rakatvágójával a deszkarakatok vágása +/- 2 mm (1/16") pontosságig hajtható végre. Ez a mindkét végén rögzített vezetőrudat tartalmazó kapuzati technológiánknak köszönhető. A pontossága lényegesen jobb, mint a hasonló, elforgatható vezetőrudakkal rendelkező, azaz radiális vágásra képes rakatvágók.

 

További információk a Logosol rakat hosszvágóról

Logosol hasító körfűrész

Vágja le pontos méretűre az építőfáját. A Logosol hasító körfűrésze pontosan az Ön által elvárt méretűre gyártja az építőfáját. A hasító körfűrésszel gyorsan és könnyen nagy pontosságú eredmény érhető el, és a teljes munkafolyamat lefolytatásához mások segítségét sem kell igénybe vennie. A gép egyaránt képes kiszárított vagy frissen vágott építőfa feldolgozására. A gép konstrukciója egyszerű technológián alapul, ennek következtében különösen megbízható az üzemeltetése.

 

További információk a Logosol hasító körfűrészről

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |