Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Banner newsletter hu 20151207

The product in the picture may feature optional equipment.

Logosol SH410 - Új szólógyalu egyedülálló teljesítménnyel

 

A szólógyalu egyre nagyobb megbecsülést vált ki az asztalosok és a fűrésztelep tulajdonosok körében. Az egyetlen műveletben történő felfűrészelés és kelelés lehetősége számos problémára jelent megoldást, és jelentős mennyiségű munkaóra takarítható meg a segítségével.

Okos méretre vágó gép

A termékcsalád bevezető darabja, az SH230 szólógyalu nagy sikernek bizonyult a bevezetése óta eltelt 10 év alatt. Nagyra értékelik a sokoldalúságát és egyszerűségét, melynek következtében szinte elengedhetetlenül szükségessé teszi a készüléket az Ön számára, miután megtapasztalta annak előnyeit. Az ezt követő típusban a Logosol egy olyan új szintre emelte a fűrészelési és gyalulási funkciókat, amely mégjobban megfelel a nagyobb projektek és a magas színvonalon termelő, bármilyen típusú famegmunkáló műhely számára.

Vastag és vékony anyagok felfűrészelése

Eredetileg a gép pallók és deszkák egy menetben történő méretre vágására készült. Az építőfa beállított vastagságra történő gyalulása egyidejűleg zajlik a megfelelő szélességre történő felfűrészelésével. Miután hozzászokott a használatához ez a funkció központi szerepet kap és nélkülözhetetlenné válik az összes építkezési projekt során. A gép asztalán lévő műanyag lapok lehetővé teszik, hogy a száraz és nedves fa megmunkálása közben egyformán problémamentes legyen mindkettő előtolása.

Biztonságos felfűrészelés

A gép hosszantvágó fűrészként is használható a gyalu funkció nélkül. A szólógyalut megkülönböztetett figyelem övezi az építőiparban, mivel az építkezéseken kiküszöböli a legsúlyosabb kézsérüléseket okozó műveletet, nevezetesen a hosszantvágó fűrész használatát. A szólógyalu használata során a munkadarab gyorsan és biztonságosan halad keresztül a gépen, amely pontosan végzi annak felfűrészelését a beállított méretekre.

Lekerekített szegőlécek gyártása deszkákból

Használja ki a gépben rejlő összes lehetőséget, és szerelje be a kelelőkéseket a vágófejbe. Egyszerre végezheti el a leszélezést, hasítást, gyalulást és kelelést! Egyetlen műveletben legyártható termékek például a lekerekített szegőlécek, a padló deszkázat és egyes kelelések. A bonyolultabb kelelések, mint a deszkázat vagy a gerinc kelelések esetén két vagy több alkalommal kell átmennie a munkadarabnak a gépen. Akár széles, nutféderes padlódeszkákat is legyárthat vele.

Profi masszivitás

A gép masszív öntöttvas asztal köré van kiépítve, amely trapéz alakú rudakkal van felfüggesztve a talajon szilárdan álló acél alvázra. A vágófejet és a körfűrészlapot ugyanaz a 4 kW-os motor hajtja meg. Az előtolót egy külön motor működteti kúpfogaskerék segítségével. A rezgéseket elnyelő, nehéz öntöttvas kivitel pontos felfűrészelést és tökéletes eredményű gyalulást biztosít.

Alakítsa a gépet a vállalkozásához

A gép azonnal használható az alapkivitelében, a körfűrészlap és a gyalukések fel vannak szerelve és be vannak állítva, így gyorsan hozzáfoghat a termeléshez, ettől függetlenül számos tartozék rendelhető hozzá. Például plusz oldalsó ütközők és bővítő asztalok a be és kitolási oldalhoz, állítható előtolási sebesség és természetesen kelelőkések százai közül választhat. Az SH410 - pontosan úgy, mint a legnagyobb gyalu/marógépünk a Logosol PH360 - 20 mm-es kiemelkedésű felső vágókéseket tud fogadni!

Rendelje meg időben

Még nekünk, a szólógyalu tapasztalt felhasználói számára is folyamatos meglepetést okoz a gép egyszerű használata, és nagy hatással van ránk, hogy mi mindent el lehet végezni vele. Időben rendelje meg az SH410-et a következő projektjéhez. Garantáljuk az Ön elégedettségét. Szokás szerint megkapja nagyvonalú garanciánkat, és a világszerte elérhető szerviz rendszerünket, amely a legjobb szolgáltatást nyújtja függetlenül attól, hogy Ön hol él a világban.

 


 

Ez a gép kiválóan használható az Ön összes famegmunkáló és építkezési projektje során:

 

- Új házak építésekor.

- Központi funkciót lát el a fafeldolgozó műhelyében.

- Anyagkészítés ragasztott, 90 fokos saroklécek egymenetben történő előállításához!

- Azonnal felhasználható ászokfák, kelelések, padlózatok, deszkáztok és sok egyéb más gyártásához.

- Milyen méretű pallókat szeretne? Az SH410 azonnal legyártja!

 

 

 


 

Műszaki adatok

 

Gyalulás szélessége: 410 mm (16 3/16")

Gyalulás magassága: 250 mm (9 14/16")

Hosszfűrészelés magassága: 75 mm (3")

Kelelés mélysége: 20 mm (13/16")

Előtolási sebesség: 6 m/perc (19 láb/perc)

Fordulatszám, vágófej: 6000 1/perc

Villamos bekötés: 3 fázisú, 400V, 16A

Állandó összteljesítmény: 3,2 kW (4,3 lóerő)

Súly: 195 kg (430 font)

Tartozékok: Asztalbővítés, forgácskezelés, kelelőkések, stb.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
7504-000-0005
Logosol SH410, rögzített előtolással, 19 ft/min (6 m/min)
1.432.500,00 Ft
7504-000-0020
Logosol SH410, állítható előtolással, 6-39 ft/min (2-12 m/min)
1.766.250,00 Ft
7504-000-0035
Logosol SH410, rögzített előtolással, 19 ft/min (6 m/min), 1-fázis
1.477.500,00 Ft
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |