Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Gyaluló/kelelő és asztalos gépek

A Logosolnál minden rendelkezésre áll, amire Önnek szüksége lehet gyalult és kelelt építőfa előállításához - egészen az erdőben álló fától kezdve. Minden deszkában ott rejtőznek a kibontásra váró kimunkált faélek, a Logosol gyalu/marógépekkel könnyűszerrel saját maga is előállíthatja az építőanyagát. A gyalu/marógépeink olyan áttörést jelentenek a gyalulás/kelelés terén, mint amilyet a Logosol fűrésztelep jelentett a fűrészelés terén. Az új technológiának köszönhetően a gépek kisebbek és könnyebbek lettek, továbbá a hobbi vagy a profi felhasználók számára egyaránt megfelelőek. Ezek a gépek a legapróbb részletükig magukon viselik a Logosol kézjegyét: professzionális gépek, melyeket kis formátum és megfelelő ár jellemez. Az alku részeként Ön a Logosol nagyvonalú garanciájához és a berendezés élettartamáig tartó támogatásához is hozzájut.

Logosol CH3

Logosol introduces the Logosol CH3 Multi-Head Planer, a planer/moulder adapted and optimized for sawmill owners. It is robust, easy to use and affordable, and we are convinced that it will be much appreciated by our customers. Production will start during the spring of 2021. We can already receive preliminary orders for delivery in summer 2021. As usual, we will contact you before shipping.

 

További információk a Logosol CH3-ről

Az asztalos gépek tartozékai

A tartozékok széles választéka számos olyan eszközt tartalmaz, amelyek leegyszerűsítik az Ön munkáját. A különböző tartozékok közül válogatva alakítsa át saját speciális igényeinek megfelelően a gépet. A bővítéseket, a fűrészporventilátorokat és késkészleteket csak néhány példaként említjük meg az asztalos gépeink hasznos tartozékai közül.

 

További információk az asztalos gépek tartozékairól

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |