Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Banner newsletter hu 20151207

Gyaluló/kelelő és asztalos gépek

A Logosolnál minden rendelkezésre áll, amire Önnek szüksége lehet gyalult és kelelt építőfa előállításához - egészen az erdőben álló fától kezdve. Minden deszkában ott rejtőznek a kibontásra váró kimunkált faélek, a Logosol gyalu/marógépekkel könnyűszerrel saját maga is előállíthatja az építőanyagát. A gyalu/marógépeink olyan áttörést jelentenek a gyalulás/kelelés terén, mint amilyet a Logosol fűrésztelep jelentett a fűrészelés terén. Az új technológiának köszönhetően a gépek kisebbek és könnyebbek lettek, továbbá a hobbi vagy a profi felhasználók számára egyaránt megfelelőek. Ezek a gépek a legapróbb részletükig magukon viselik a Logosol kézjegyét: professzionális gépek, melyeket kis formátum és megfelelő ár jellemez. Az alku részeként Ön a Logosol nagyvonalú garanciájához és a berendezés élettartamáig tartó támogatásához is hozzájut.

Logosol SH410

Az új szólógyalu egyedülálló teljesítménnyel rendelkezik. Az SH410-zel a Logosol egy olyan új szintre emelte a fűrészelési és gyalulási funkciókat, amely mégjobban megfelel a nagyobb projektek és a magas színvonalon termelő, bármilyen típusú fafeldolgozó műhely számára.

 

További információk a Logosol SH410-ről

Az asztalos gépek tartozékai

A tartozékok széles választéka számos olyan eszközt tartalmaz, amelyek leegyszerűsítik az Ön munkáját. A különböző tartozékok közül válogatva alakítsa át saját speciális igényeinek megfelelően a gépet. A bővítéseket, a fűrészporventilátorokat és késkészleteket csak néhány példaként említjük meg az asztalos gépeink hasznos tartozékai közül.

 

További információk az asztalos gépek tartozékairól

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |