Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Banner newsletter hu 20151207

Gyaluló/kelelő és asztalos gépek

A Logosolnál minden rendelkezésre áll, amire Önnek szüksége lehet gyalult és kelelt építőfa előállításához - egészen az erdőben álló fától kezdve. Minden deszkában ott rejtőznek a kibontásra váró kimunkált faélek, a Logosol gyalu/marógépekkel könnyűszerrel saját maga is előállíthatja az építőanyagát. A gyalu/marógépeink olyan áttörést jelentenek a gyalulás/kelelés terén, mint amilyet a Logosol fűrésztelep jelentett a fűrészelés terén. Az új technológiának köszönhetően a gépek kisebbek és könnyebbek lettek, továbbá a hobbi vagy a profi felhasználók számára egyaránt megfelelőek. Ezek a gépek a legapróbb részletükig magukon viselik a Logosol kézjegyét: professzionális gépek, melyeket kis formátum és megfelelő ár jellemez. Az alku részeként Ön a Logosol nagyvonalú garanciájához és a berendezés élettartamáig tartó támogatásához is hozzájut.

Logosol PH365

A LOGOSOL PH365 segítségével az összetett profilokat egyetlen műveletben lehet előállítani. Például ablak készítéséhez használt anyagot gyárthat. Ez a gép egy nagy, négyoldalú PH360 gyalu/marógép, amely egy különleges ötödik vágóval is el van látva.

 

További információk a Logosol PH365-ről

Logosol PH360

Ipari teljesítmény letisztult formában. Stabil négyfejes gyalu/marógép profi termelés céljára. Ennek a teljesen új gépnek ott a helye minden fafeldolgozó műhelyben, fűrésztelepen, házépítő létesítményben, és természetesen az építőiparban. Ugyanazon az egyetlen gépen bármi kitűnő eredménnyel megmunkálható, kezdve a finom burkolatoktól a bárdolt építőfa rönkökig.

 

További információk a Logosol PH360-ról

Logosol PH260

Profi gép, amely kibírja az ipari célra történő folyamatos használatot is. Lambéria és kimunkált faélek fűrészáruból történő előállítása egyszerű és nyereséges módja a fa pallérozásának. A Logosol PH260 egyszerre négy oldalon végzi a gyalulást és kelelést. Gyorsan és egyszerűen elvégezheti vele az összes szabványos és egyedi kimunkálású faélek előállítását.

 

További információk a Logosol PH260-ról

Logosol DH410

Kétoldalas gyalu/marógép, amely max. 410 mm (16 3/16") szélességben és 260 mm (10 1/4") magasságban képes gyalulni. A Logosol DH410 és a PH260 sok mindenben megegyezik egymással. A különbség annyi, hogy a DH410 négy helyett két vágóval dolgozik. Négyoldalas gyaluláshoz kétszer kell átfuttatni a deszkát a gépen.

 

További információk a Logosol DH410-ről

Logosol SH410

Az új szólógyalu egyedülálló teljesítménnyel rendelkezik. Az SH410-zel a Logosol egy olyan új szintre emelte a fűrészelési és gyalulási funkciókat, amely mégjobban megfelel a nagyobb projektek és a magas színvonalon termelő, bármilyen típusú fafeldolgozó műhely számára.

 

További információk a Logosol SH410-ről

Logosol MH410

A Logosol multigyaluja egyetlen gépben ötvözi az illesztő-, a gyalu- és marógépek funkcióit. Sőt ezek mellett még előtoló egységgel ellátott függőleges marógépként is használható. Engedje szárnyalni a kreativitását - a lehetőségek végtelenek!

 

További információk a Logosol MH410-ről

Logosol H410

Az illesztő/gyalugép a fafeldolgozó műhely alapeszköze. A Logosol illesztő/gyalugépe ugyanolyan felépítésű, mint a profik többszörösébe kerülő drága gépei. Precíziós megmunkálású öntöttvas gépasztalokkal, stabil oldalsó határolóvassal és dupla motorral van ellátva. Ez a gép olyan erős, hogy még a legkeményebb fafajták illesztése és gyalulása is elvégezhető vele.

 

További információk a Logosol H410-ről

Tartozékok

A speciális igényei kielégítése céljára szerelje fel eredeti tartozékokkal a gyalugépét.

 

Ugrás a gyalu tartozékokhoz

Köszörű készülékek

Élezze meg a szerszámait a Tormek féle módon, az új Tormek T7 kelelőkés köszörű segítségével.

 

Ugrás a Köszörű készülékekhez

Vágó készülékek

Széles választékban kínálunk kelelőkéseket, vágókat, fűrészlapokat és egyéb tartozékokat.

 

Ugrás a vágó készülékekhez

PS315 méretre vágó fűrész

A Logosol méretre vágó fűrészének fő építőelemét egy darab masszív öntöttvas képezi, mely kiváló stabilitást és rezgéscsillapítást kölcsönöz. A precíziós megmunkálású fűrészasztal a körfűrészlap mellett lefut a csúszó asztal alá, ami azt jelenti, hogy a fűrészelést befolyásoló összes alkatrész az öntöttvas asztalhoz csatlakozik. Az öntöttvas asztalt szilárd acéllemez alváz tartja.

 

További információk a Logosol PS315-ről

MF30 függőleges marógép

A Logosol függőleges marógépe minden asztalosműhely univerzális készüléke. Az építőfa fogazott illesztés céljára történő hossz- és keresztirányú előkészítésétől kezdve a teljes ablakok és bonyolult bútor alkatrészek marásáig mindenben segít Önnek. Az MF30 multigyalupad és marógép olyan nem szokványos függőleges marógép, amely határolóvassal történő marásra, szánon történő vég és oldalmarásra, ívmarásra és két koordinátatengelyű asztalon történő marásra használható.

 

További információk a Logosol MF30-ról

Az asztalos gépek tartozékai

A tartozékok széles választéka számos olyan eszközt tartalmaz, amelyek leegyszerűsítik az Ön munkáját. A különböző tartozékok közül válogatva alakítsa át saját speciális igényeinek megfelelően a gépet. A bővítéseket, a fűrészporventilátorokat és késkészleteket csak néhány példaként említjük meg az asztalos gépeink hasznos tartozékai közül.

 

További információk az asztalos gépek tartozékairól

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |