Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Banner newsletter hu 20151207

The product in the picture may feature optional equipment.

Új, erősebb villamos fűrész a rönkök nagy hatékonyságú fűrészeléséhez

 

A LOGOSOL E8 Speed fűrész egy eredménycentrikus, teljesen új és teljeskörű villamos megoldás. Az egyedülálló stabilitású speciális vezetőlemez gyorsabb vágást és finomabb fűrészelt felületet biztosít. A Logosol fűrészteleppel végzett munka sokkal hatékonyabbá válik, és a jól átgondolt szolgáltatások leegyszerűsítik az Ön számára a lánccserét vagy a karbantartást.

Csendes és erős

A LOGOSOL E8 Speed fűrésszel egy megbízható gépre tehet szert, amely esetében a kivitel olyan tartozékokat is magában foglal, mint a vízhűtés, a fűrészpor elvezetés és a vezetőlemez orr kormányzás. Az új technológia alacsonyabb zajszinteket, a fűrészelés alatt jobb ellenőrzést, és ugyanazzal a motorral nagyobb kimenő teljesítmény elérését biztosítja. A fűrészelés alatt a kenés önműködően történik. Az olaj áramlását mágnesszelep irányítja, amely a fűrésszel együtt azonnal leáll.

Finomabb fűrészelt felület

Az E8 Speed fűrész rönkfűrészeléshez adaptált speciális kúpos vezetőlemezzel van leszállítva. A vezetőlemez különleges stabilitása jobb fűrészelési eredményt biztosít, miközben a fűrészjárat egyenesebb, a fűrészelt felület pedig finomabb lesz. Mivel a lemez nagyobb, így a láncnak is hosszabbnak kell lennie, ami azt jelenti, hogy nem kell olyan gyakran megélezni. Az eszköz kivitele optimalizált, ezért a lánc mindig feszes marad a teljes lemez körül. Ez tehermentesíti az orrpozícióban lévő lánckereket, és lecsökkenti a kopás veszélyét.

Egyszerűbb karbantartás

Számos jól átgondolt tulajdonságának köszönhetően az E8 modellel különösen könnyen lehet dolgozni. A láncot a vezetőlemez eltávolítása nélkül is le lehet cserélni. Sőt mindezt szerszámok nélkül is el lehet végezni. Az üzemeltetés közben átlátszó fűrészpor terelő segít tisztán tartani a gépet, ami egyúttal a motor hűtését is javítja. Javítottuk a fűrészpor kibocsátását, így a fűrészport a fűrésztelep kiveti magából. A munkaterület fűrészportól mentesen tartása igen fontos, különösen télvíz idején.

 

A LOGOSOL E8 Speed fűrészre felszerelhető az E37 Friction önműködő előtoló, melynek segítségével a Logosol fűrészteleppel végzett munka kényelmesebben és lényegesen termelékenyebben folytatható.

 


 

Az E8 Speed fűrész előnyei

 

• A rönkök hatékony fűrészelésére van optimalizálva.

• Finomabb fűrészelt felület és egyenesebb fűrészjárat.

• Alacsonyabb zajszintek.

• Tartósabb a vezetőlemez és a lánc.

• Integrált tartozékok.

• A lánc szerszámok nélkül cserélhető.

• Önműködő kenés. • Fűrészpor terelő.

• Környezetbarát és megbízható.

• Ugyanazzal a motorral hatékonyabban működik.

• Kompatibilis az E37 Friction és a LOGOSOL fűrésztelep berendezésekkel.

• Messzebb szórja a fűrészport a fűrészteleptől.

 


 

A LOGOSOL villamos fűrész erősebb, mint gondolná!

 

Minden bizonnyal vannak előnyei egy benzines láncfűrésznek a LOGOSOL fűrésztelepen történő használatának. A berendezés könnyű súlyú, és ott is tud deszkákat és építőfa gerendákat fűrészelni, ahol nem áll rendelkezésére villamos áram. Ez a tavasz különösen érdekes lesz, mivel már a Rönk gyalupad és marógépet is meg lehet hajtani benzines láncfűrésszel. Tökéletes készülék az olyan építési területeken, ahol nincs villamos áram, vagy amikor a fűrésztelepet akarja a rönkhöz vinni és nem fordítva.

 

Azonban ha rendelkezésére áll villamos áram, és a rönköket oda tudja szállítani a fűrésztelephez, akkor egyértelműen a LOGOSOL villamos adaptere a jobb választás. Nem kell feltölteni benzinnel, gombnyomásra indul, és lényegesen halkabb, mint egy benzines láncfűrész. Azonban a legfőbb előnye a villanymotor hihetetlen teljesítménye. A motor speciális tekercselésének köszönhetően maximális terhelésnél az E5000 kb. 15, az E4000 pedig kb. 12 lóerős. Mindkét motor jelentős erőtartalékkal rendelkezik ahhoz, hogy képes legyen bármilyen fafajta, és az összes hosszúságú vezetőlemez kezelésére. A motorok beépített hővédelemmel vannak ellátva, amely kikapcsolja őket a túlmelegedésük esetén. Ennek megelőzése érdekében az alábbi tanácsokat adjuk:

 

Akkor válassza az E4000-t, ha rendszeresen kismennyiségű, normál méretű rönköket fűrészel. Akkor válassza az E8 Speed fűrészt, ha biztos akar lenni benne, hogy elkerüli a motor leállását, illetve ha különösen kemény vagy nagyméretű építőfát kíván lefűrészelni.

 

Ha az E4000 készüléket választja, és később nagyobb mennyiségű építőfát kíván fűrészelni, vagy nagyobb igénybevétellel járó fűrészelésbe kezdene, akkor mindkét motort el lehet látni kényszerhűtéssel. A két modell a motorok kivételével teljesen egyforma. A láncolaj számára nagy tartállyal és a fűrészelés közben a lánc kenéséhez megfelelő mennyiségű olajat adagoló szivattyúval vannak felszerelve. A vezetősínen csúszó szán az alaplemezbe van integrálva. A lánc sebessége a motor felőli átvitelt biztosító polivinil ékszíjnak köszönhetően az ajánlott 22,5 m/s (73ft 10’’/s) értéken belül marad. A vezetőlemezek és láncok megegyeznek a Stihl MS660 fűrészhez valókkal, a lánckerék Stihl-től származó szabványos darab.

 

A LOGOSOL E37-friction típusú önműködő előtolója automatikusan szabályozza a fűrészelési sebességet, továbbá a fűrész visszatérésekor ön felé hozza a deszkát, a berendezés a LOGOSOL összes villamos fűrészével kompatibilis. A legjobb az előtolót a fűrésszel együtt megrendelni, azonban később is telepíthető a kézi előtolású modellre.

 


 

Műszaki adatok

 

Névleges teljesítmény: 4,5 vagy 8 kW

Súly: kb. 35 kg (77 font)

Lánc sebessége: 22,5 m/s (73 láb 10’’/s)

Villamos csatlakoztatás: 3 fázisú, 400V, 16A

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |