Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Melyik adapter a legmegfelelőbb Önnek?

Minden Logosol fűrésztelephez az összes adapterünk használható. A fűrészlappal vagy fűrészlánccal ellátott erős villamos fűrészeink közül választhat. Ha úgy tetszik a rönköket ugyanazon a Logosol fűrésztelepen egy láncfűrésszel közvetlenül az erdőben, vagy egy villamos adapterrel otthon a hátsóudvarában vághatja és fűrészelheti fel.

Benzines láncfűrész

A benzines láncfűrész függetleníti a villamos áramtól a munkavégzés helyszínén, ha úgy tetszik a deszkák vágását az erdő közepén is elvégezheti. Az összes fűrészre a Logosol két éves garanciát vállal.

 

További információk a benzines láncfűrészekről

Villamos láncfűrész

A villamos adapter csendesebb, erősebb és könnyebb a használata a benzinmotoros fűrészhez képest. Környezetbarát alternatíva azok számára, akiknek rendelkezésre áll villamos áram a munkavégzés helyszínén. Automata előtolóval is rendelhető.

 

További információk a villamos láncfűrészekről

Rönk gyalupad és marógép

Ha a rönköket a Logosol rönk gyalupad és marógéppel munkálja meg, akkor a rönk keret szerkezetének elkészítése harmad annyi időt igényel, mint amikor kézzel végzi a gerendák kelelését.

 

További információk a Rönk gyalupad és marógépről

Elektromos előtoló

Az E37 Friction elektromos előtoló kényelmesebbé teszi a Logosol fűrészteleppel végzett munkát, és jelentősen megnöveli a termelékenységet. Az összes Logosol villamos láncfűrésszel, a szalagfűrésszel és a rönk gyalupad és marógéppel egyaránt kompatibilis.

 

További információk a villamos előtolóról

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |