It looks like you come from United States! We suggest you visit the local website: www.logosol.us (Ignore)
Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Nézze meg gépeinket működés közben! Bábolnai Gazdanapok, Bábolna, 5 - 8 szept Olvass tovább

Banner newsletter hu 20151207

The product in the picture may feature optional equipment.

Big Mill TimberJig

 

A TimberJig egy szabadalmaztatott csúcsminőségű kézi fűrésztelep. Sokoldalú társa Önnek a fűrészáru előállítási projektjében!

 

Komponensek: Big Mill Timberjig

Rönk átmérője: Max. 60 cm (24")

 

A Logosol Timberjig hordozható fűrészteleppé alakítja át a láncfűrészét!

Álmodozott már arról valaha, hogy képes felvágni a saját fűrészáruját úgy, hogy nem áll a rendelkezésére az ehhez szükséges földterület vagy erőforrás? Ezzel a kis teleppel gyorsan és egyszerűen felvághatja az épületfáját. Az összes Logosol termékhez hasonlóan ez az eszköz is végletekig leegyszerűsített, robusztus és minőségi kivitellel rendelkezik.

 

Az első előnye az, hogy ugyanahhoz a két csavarhoz csatlakozik, amelyek a láncvezetőlemezt a fűrészhez rögzítik. A telep számára nem kell lyukakat fúrni a sínbe!

 

A második előnye az, hogy a Timberjig dobozában egyenes, fa vezetősín összeépítésére szolgáló bekötő szögvasak és csavarok találhatók. Erre a sínre csak a sík felület kialakítására szolgáló első két vágáshoz van szükség.

 

A Timberjig innentől már a deszka vastagságát beállító szabályozható vezetőkorláton nyugszik.

 

Kisebb rönkök esetén a jó munkapozíció biztosításához tanácsos a rönköt csípő magasságban elhelyezni.

 

A Timberjig olyan teljesen felszerelt kézi fűrésztelep, amely opcionális továbbfejlesztési lehetőségekkel is rendelkezik!

Tökéletes szerszám a fűrészáru közvetlenül az erdőben történő feldolgozásához, mely bőséges továbbfejlesztési lehetőséget kínál a gépkezelő számára.

 

Mi biztosítjuk Önnek a saját maga által házilag barkácsolt fűrésztelephez szükséges fő komponenseket és tervrajzot. Mielőtt hozzáfogna a fűrészeléshez fából meg kell építenie a fűrésztelepe komponenseit, nevezetesen a vezetősínt és a síntartókat.

 

A Timberjig készlet a vezetősín és a síntartók összeszereléséhez szükséges összes alkatrészt tartalmazza. A TimberJig tervezésekor úgy döntöttünk, hogy alumíniumból és acélból készítjük el azt. Az acél alkatrészeket a gyártáskor dinitrogén-oxiddal kezelik. Az ily módon kezelt acél fekete színt kap, fokozottan ellenálló a korrózióval szemben, továbbá sokkal tartósabb és jobban tűri a kopást illetve az elhasználódást. A tipikus cink bevonatozással összevetve ez az eljárás költségesebb, azonban úgy érezzük, hogy az eredményül kapott minőség jól látható és érzékelhető.

 

Az igen tartós és korrózióálló tulajdonságú eloxált alumínium a fogantyú és a vastagság skálájának szerepét egyaránt betöltő skálafül alapanyaga.

 

big-mill-timberjig_1 big-mill-timberjig_2 big-mill-timberjig_3 big-mill-timberjig_4
A fából készült vezetősínt és a vezetősín tartókat a rönkre kell rögzíteni. Ekkor lehet elvégeznie az első vágást. A vezetősínt a második vágás elvégzésekor kell a fűrészelt felületre szögezni. Ezzel a kantfa ki van vágva. Most már csak a Timberjig-et kell használnia. A kantfát a Timberjig szeleteli fel pallókra és deszkákra.

 


 

Amit a Big Mill rendszerről tudni kell

  • Lehetőleg minél rövidebb rönköket vágjon, mert így pontosabb lesz a vágás és könnyebb lesz a munka. Az alumínium vezetősínek felszerelhetők együtt, és szükség esetén bármikor bővíthetők. 0,5 m (1,6 láb), 1 m (3,3 láb) és 2,75 m (9 láb) hosszban állnak rendelkezésre.
  • Ha a vezetősín meghaladja a 4 m (13 láb) hosszúságot, akkor a rönk közepénél egy vezetősín dúcot kell felszerelni; 7 m (22 láb) hosszúság fölött két vezetősín dúcot kell alkalmazni.
  • Ha tovább szeretné fejleszteni a fűrészét, akkor vegye figyelembe, hogy a Big Mill rendszer TimberJig-je és vezetősínjei kompatibilisek a Logosol fűrészteleppel és a Woodworker's Millel.
  • A csomagok úgy vannak összeállítva, hogy az Ön számára szükséges összes dolgot tartalmazzák, de a rendszer mindenegyes komponense külön is megrendelhető.
  • Az összes lehetőségre, a rendszer komponenseire és tartozékaira vonatkozó bővebb információkat a kézikönyv ismerteti.
  • Elláthatjuk a rönkök fűrészeléséhez megfelelő láncfűrésszel, vezetőlemezzel és láncokkal, de egyszerűen a standard berendezést is használhatja, amennyiben a már meglévő láncfűrésze két vezetőlemez csavarral van felszerelve.
  • A fűrészelés jó szórakozás! Nincs attól jobb érzés, amikor az ember az első deszkáját a kézébe veszi.

 

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
4900-000-1000
Big Mill Timberjig
59.269,00 Ft
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |