It looks like you come from United States! We suggest you visit the local website: www.logosol.us (Ignore)
Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Nézze meg gépeinket működés közben! Bábolnai Gazdanapok, Bábolna, 5 - 8 szept Olvass tovább

Banner newsletter hu 20151207

The product in the picture may feature optional equipment.

Big Mill Pro

 

Végezze profi módon az értékes túlméretes rönkök vágását!

 

Komponensek: 1 Big Mill Basic, 1 extra TimberJig, 1 2,75 m (9 láb) hosszú extra vezetősín , 1 LSG készlet, 2 90 cm (36") vagy 120 cm (47") hosszú bővítő kar, 2 rögzítőlemez bővítés, 1 fogasrúd és T vas készlet.

Rönk átmérője: 135 cm (53"), vezetősín kormányzással 105 cm (41").

 

A Big Mill Pro-val nagy pontossággal vághatja fel a rönköket. A rönk teljes hosszában széles, milliméteres pontosságú vágásokat végezhet. A rendszer részét egy Big Mill LSG két Timberjig-gel, a Big Mill Basic állványai, a rönk két oldalán lévő két vezetősínt tartó kibővített karok, és a rönk végeihez két extra, robosztusabb kivitelű rögzítőlap képezi.

 

A vezetősíneknek köszönhetően tökéletesen vezetett vágásokat végezhet egészen a rönk közepéig. Ezután vezetősínek nélkül használhatja az LSG-t, mivel innentől a vágás vezetéséhez egy széles és teljesen sík felület áll a rendelkezésére. Továbbra is használhatja a vezetősíneket, ha fél fordulattal elforgatja a rönköt, és a másik irányból végzi a vágását. A vezetősíneket a rönk körül fix 90 fokos lépésekben lehet elforgatni. Az emelést és a süllyesztést is fix, pontos lépésekben lehet végrehajtani. Ez szükség esetén lehetővé teszi szélezett deszkák fűrészelését. A dupla vezetősíneket együtt is fel lehet szerelni, így kétszeres hosszúságot lehet vágni a TimberJig segítségével. Röviden szólva, szinte mindent meg lehet valósítani a PRO csomaggal.

 

A rendelés leadásakor közölje, hogy melyik hosszúságú, a 90 cm-es (36") vagy a 120 cm-es (47") vezetősínt fogja használni, így biztosítható, hogy a vezetősínekhez a megfelelő hosszúságú karokat kapja meg.

 


 

Amit a Big Mill rendszerről tudni érdemes

  • Lehetőleg minél rövidebb rönköket vágjon, mert így pontosabb lesz a vágás és könnyebb lesz a munka. Az alumínium vezetősínek felszerelhetők együtt, és szükség esetén bármikor bővíthetők. 0,5 m (1,6 láb), 1 m (3,3 láb) és 2,75 m (9 láb) hosszban állnak rendelkezésre.
  • Ha a vezetősín meghaladja a 4 m (13 láb) hosszúságot, akkor a rönk közepénél egy vezetősín támot kell felszerelni; a 7 m (22 láb) hosszúság fölött két vezetősín támot kell alkalmazni.
  • Ha tovább szeretné fejleszteni a fűrészét, akkor vegye figyelembe, hogy a Big Mill rendszer TimberJig-je és vezetősínjei kompatibilisek a Logosol fűrészteleppel és a Woodworker's Millel.
  • A csomagok úgy vannak összeállítva, hogy az Ön számára szükséges összes dolgot tartalmazzák, de a rendszer mindenegyes komponense külön is megrendelhető.
  • Az összes lehetőségre, a rendszer komponenseire és tartozékaira vonatkozó bővebb információkat a kézikönyv ismerteti.
  • Elláthatjuk a rönkök fűrészeléséhez megfelelő láncfűrésszel, vezetőlemezzel és láncokkal, de egyszerűen a standard berendezést is használhatja, amennyiben a már meglévő láncfűrésze két vezetőlemez csavarral van felszerelve.
  • A fűrészelés jó szórakozás! Nincs attól jobb érzés, mint amikor az ember az első deszkáját a kézébe veszi.

 

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
4900-000-4010
Big Mill PRO
569.500,00 Ft
4900-007-3000
Big Mill LSG
181.235,00 Ft
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |