Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

banner Julkampanj 2019 Global webshop smal

Bővítse és alakítsa hozzá az igényeihez a fűrészberendezését

A Big Mill rendszer az állványok, vezetősínek, tartók és egyéb tartozékok olyan átgondolt termékcsaládja, amely lehetővé teszi, hogy a fűrészberendezését az egyéni igényeinek megfelelően bővíthesse és alakíthassa ki. A komponensek két termékcsaládra oszlanak, az egyik a normálméretű, míg a másik a túlméretes rönkök fűrészelését támogatja. Négy, különböző célokra megfelelő, előre elkészített csomagot állítottunk össze. Igény esetén Ön bármikor továbbfejlesztheti a csomagokat. Melyik csomag a megfelelő az Ön egyéni igényeihez?

Big Mill Timberjig

A Logosol Timberjig hordozható fűrészteleppé alakítja át a láncfűrészét! Tökéletes szerszám a fűrészáru közvetlenül az erdőben történő feldolgozásához, mely bőséges továbbfejlesztési lehetőséget kínál a gépkezelő számára. Akár 60 cm (24") átmérőjű rönkökhöz is megfelelő.

 

Ugrás a Big Mill Timberjig-hez

Big Mill Basic

Teljes készlet, amely konzolok, bilincsek, vezetősín, szögvasak és egyéb tartozékok mellett a saját fűrésztelep összeépítését ismertető tervet is tartalmazza. A Big Mill Basic-et választva nagyobb pontossággal és rugalmassággal végezheti a rönk felvágását. Akár 80 cm (32") átmérőjű rönkökhöz is megfelelő.

 

Ugrás a Big Mill Basic-hez

Big Mill LSG

Két összekapcsolt Timberjig egységből áll. Tökéletes megoldás nagy rönkök szeleteléséhez. A két Timberjig egyikével széles durva peremű deszkákat vághat, vagy később normál szélezett pallókra és deszkákra vágott gerendákat fűrészelhet. Akár 135 cm (53") átmérőjű rönkök vágásához is megfelelő.

 

Ugrás a Big Mill LSG-hez

Big Mill Pro

Végezze profi módon az értékes túlméretes rönkök vágását! A Big Mill Pro-val nagy pontossággal vághatja fel a rönköket. A rönk teljes hosszában széles, milliméteres pontosságú vágásokat végezhet. A rendszer részét egy Big Mill LSG két Timberjig-gel, a Big Mill Basic állványai, a rönk két oldalán lévő két vezetősínt tartó kibővített karok, és a rönk végeihez két extra, robosztusabb kivitelű rögzítőlap képezi.

 

Ugrás a Big Mill Pro-hoz

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |