It looks like you come from United States! We suggest you visit the local website: www.logosol.us (Ignore)
Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Banner newsletter hu 20151207

A fűrésztelep kifejlesztésének folyamata

Az első fűrésztelepünket 1989-ben mutattuk be, és a termékválasztékunk alapját azóta is a sikeres Logosol fűrésztelep képezi. Az évek során a Logosol fűrésztelep a Model 1-től a Model 8-ig hét fejlesztési fázison ment keresztül. A fűrésztelepünket helyhez kötött vagy mobil használatra egyaránt alkalmassá tevő alumínium szerkezet lényegében ugyanaz maradt. A Logosol fűrésztelepei robusztus kivitelűek és lenyűgöző pontossággal, új szolgáltatásokkal, illetve továbbfejlesztett szerkezettel rendelkeznek. Egyszerűen felállíthatók közvetlenül a felfűrészelendő rönkök mellett. A legtöbb fűrészelő szerint a fűrésztelep használatában az az elégedettség a legjobb, ami a saját építőfája felfűrészelésekor tölti el az embert. A legjobb, amit a vásárlóinknak adhatunk, az az elvégzett munka által kiváltott elégedettség és büszkeség érzése.

F2 láncfűrésztelep

A Logosol F2 láncfűrésztelep könnyen szállítható és akár 60 cm átmérőjű rönkök feldolgozására is alkalmas. Az F2 olyannyira könnyű, hogy kézzel is könnyűszerrel megemelheti és mozgathatja. A váz 1 méteres részekből áll, amelyek egy átlagos auto hátsó ülésén könnyedén elférnek. Percek alatt összeállíthatja fűrésztelepét, otthon a kertben, vagy akár az erdőben.

 

További információk a F2 láncfűrésztelep

Logosol M8

A Logosol M8 fűrésztelep segítségével gyorsan legyárthatók a farönkökből a kívánt hosszúságú és méretű kiváló minőségű deszkák és lapok. Ha még sohasem vágott építőfát, akkor az M8 a tökéletes választás az Ön számára. Gyorsan hozzáfoghat a munkához és egészen egyszerű a fűrésztelep használata. Már az első munkanapon jó nagy rakat deszkát és falapot gyárthat le a készülékkel. A fűrésztelep könnyen használható - kezelése minden szempontból egyszerű.

 

További információk a Logosol M8-ról

Tartozékok

A speciális igényei kielégítése céljára szerelje fel eredeti tartozékokkal a fűrésztelepét.

 

Ugrás a láncos fűrésztelep tartozékaihoz

Adapterek

Melyik adapter a legmegfelelőbb Önnek? Válasszon a láncfűrész, a szalagfűrész és a rönk gyalupad és marógép között.

 

Ugrás az adapterekhez

Fűrészláncok és vezetőlemezek

A láncfűrészek és villamos fűrészek vágóeszközei.

 

Ugrás a fűrészláncokhoz és vezetőlemezekhez

B1001 szalagos fűrésztelep

A B1001 a LOGOSOL szalafűrészcsalád legnagyobb tagja. A svéd gyártású modell forradalmi kialakítása révén, akár 1001 mm átmérőjű rönköket is képes feldolgozni, egyedi beállítási megoldásai segítségével lehetővé teszi a maximálisan precíz munkavégzést.

 

További információk a Logosol B1001-ról

B751 szalagos fűrésztelep

A Logosol B751 alapfelszereltségében 4,8 m hosszú és 75 cm széles rönkök megmunkálására képes. A kívánt méretű deszkákat a szabadalmaztatott, fix vágófej beállításokkal könnyedén és pontosan állíthatja elő. A stabil és szilárd ágyazat segítségével a B751 szalagfűrész minden alkalommal a legjobbat nyújta.

 

További információk a Logosol B751-ról

Az LM410 rönk gyalupad és marógép

A szalagos fűrésztelepekhoz készült rönk gyalupad és marógép egy illesztő/gyalu és gyalupad és marógép, amely akár 600 x 600 mm (24'' x 24'') méretű kantfák feldolgozására képes. Nagyon jó stabilitás jellemzi, és ugyanazokon a síneken fut, mint például az LM40 és az LM Pro fűrészfeje. A 410 mm (16'') széles vágófej lehetővé teszi nagy rönkök kelelését rönkházak építéséhez.

 

További információk a Logosol LM410-ről

Tartozékok

A speciális igényei kielégítése céljára szerelje fel eredeti tartozékokkal a fűrésztelepét.

 

Ugrás a szalagos fűrésztelepek tartozékaihoz

Fűrészszalag-köszörű

A fűrészlapjai Ön által elvárt élességét biztosító Önműködő köszörűgép.

 

Ugrás a Fűrészszalag-köszörűhöz

Szalagfűrész fűrészlapok

Mindegy milyen szalagfűrészt használ, a Logosolnál biztosan megtalálja a hozzávaló fűrészlapokat.

 

Ugrás a szalagfűrész fűrészlapokhoz
Deszkaszélező fűrész

Logosol C210

Még sohasem lehetett ennyire hasznosan vagy könnyen kiváló eredményeket elérni, mint a LOGOSOL C210-es deszkaszélező fűrésszel. A szabadalmazott kivitelnek köszönhetően most egy kompakt géppel is ugyanazt az eredményt produkálhatja, mint amit korábban csak sokkal drágább deszkaszélező fűrészekkel lehetett elérni. Jelentős mértékben megnöveli az Ön termelését, függetlenül attól, hogy LOGOSOL fűrésztelepet, szalagos fűrésztelepet vagy körfűrészt használ. Segítségével többet tud kihozni a rönkből.

 

További információk a Logosol C210-ről

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |