Hungary Hungary  |  
Magyar
Loading...

Banner newsletter hu 20151207

The product in the picture may feature optional equipment.

PS315 méretre vágó fűrész

 

Minden asztali fűrésszel rendelkező hobbi asztalos jól tudja, hogy a fűrész nem minden esetben hozza az elvárt pontosságot. Ugyanakkor bárki, aki már vásárolt szakember által felfűrészelt deszkákat vagy falemezeket, értékelni tudja a milliméteres pontosságot és az egyenes szélű sík felületeket. A szakemberek olyan méretre vágó fűrészeket használnak, melyek ára egy új autóéval vetekszik. A Logosol méretre vágó fűrészével pontosan ugyanilyen eredményt lehet elérni, csak lényegesebb alacsonyabb áron.

Kombinált váz és fűrészasztal

A Logosol méretre vágó fűrészének fő építőelemét egyetlen darab masszív öntöttvas képezi, mely kiváló stabilitást és rezgéscsillapítást kölcsönöz. A precíziós megmunkálású fűrészasztal a körfűrész mellett lefut a csúszó asztal alá, ami azt jelenti, hogy a fűrészelést befolyásoló összes alkatrész az öntöttvas asztalhoz csatlakozik. Az öntöttvas asztalt szilárd acéllemez alváz tartja.

Temperált golyók temperált pályákon

A súlyos és stabil asztal tizenhat tekintélyes, 19 mm-es (3/4"-os) átmérőjű temperált acélgolyón siklik. A golyók az öntöttvasra szorosan rácsavarozott, alumínium profilba ágyazott temperált acélpályákon gördülnek. Ez a kivitel még a legporosabb környezetében is stabil és szinte irreálisan gördülékeny mozgást biztosít.

Fűrésztárcsa és határolóvas

A körfűrész magassága és szöge (0 és 45 fok között) egyaránt precíziósan állítható. Vibrációmentes járásáról polivinil ékszíjon keresztül egy 3 kW-os (4 lóerős) minőségi motor gondoskodik. A motor maximális terhelésnél közel 6 kW-os (8 lóerős) teljesítményt ad le. Az acél lap mellett futó hosszfűrész határolóvas mikrobeállítása tizedmilliméteres pontosságú beszabályozást tesz lehetővé. A határolóvas a fűrészelendő munkadarabok magasságától függően álló vagy fekvő helyzetben is beszerelhető. A csúszóasztal ferde határolóvasa az asztal mindkét oldalára rászerelhető, így Ön eldöntheti, hogy a határolóvassal tolja a munkadarabot, vagy a munkadarabot a határolóvasnak tolja neki. Természetesen az összes fűrészelési szög beszabályozható.

Az alapkivitel és az opcionális felszerelések

A PS315 méretre vágó fűrész teljes felszereltséggel kerül leszállításra, mely 315 mm (12 7/16") méretű univerzális fűrésztárcsát, a fűrésztárcsához stabil SUVA védőburkolatot, a csúszóasztalhoz egy bővítő asztalt és a kitoló asztalt tartalmazza. A fűrésztárcsa alatt csatlakozási pont van kiépítve a forgácselszívó számára, továbbá a fűrésztárcsa védőburkolata rácsatlakoztatható a forgácselszívóra is. Tartozékként a csúszóasztalhoz további bővítőasztalok, bilincsek és különböző célú fűrésztárcsák állnak a rendelkezésére.

Kisipari mégis professzionális gép!

A Logosol olyan kisipari célú gépeket kínál, amelyek képesek ugyanazt a feladatot ellátni, mint a nagy, ipari berendezések, csak kisebb a méretük és alacsonyabb az áruk. A Logosol méretre vágó fűrésze ugyanolyan jól vág, mint a nagyobb, ipari gépek. Az ipari felhasználású gépektől az különbözteti meg a mi méretre vágó fűrészünket, hogy nem kifejezetten optimális nagy munkadarabok megmunkálásával járó, nagy volumenű termelés céljára. Ehelyett a Logosol méretre vágó fűrésze az olyan kisebb asztalosműhelyek vagy vállalkozások számára a legmegfelelőbb, melyek kisipari jellegű fafeldolgozást folytatnak, és magas minőségi követelményeket támasztanak a termékeikkel szemben.

 


 

Műszaki adatok

Kapacitás

Fűrészelési magasság: 0-104 mm (0-4 1/8")

Orsó átmérője, normál: 30 mm (1 3/16”)

Fűrésztárcsa átmérője: 315 mm (12 7/16")

Fordulatszám, fűrésztárcsa: 4400 1/perc

Fűrésztárcsa döntése: 0-45 fok között

Motor

Állandó teljesítmény, motor: 3 kW (4 lóerő)

Villamos rendszer: 3 fázisú, 400V

Egyfázisú 220V-os kivitel is rendelhető

Méretek

A fűrésztárcsa és a hosszfűrész határolóvas közötti hossz: 800 mm vagy 400 mm (31 9/16" vagy 15 3/4")

Csúszóasztal hossza: 1250 mm (49 1/4”)

Csúszóasztal szélessége: 350 mm (13 13/16")

Csúszóasztal vágási hossza: 1235 mm (48 11/16”)

Asztal hossza: 900 mm (35 1/2”)

Asztal szélessége: 750 mm (29 9/16”)

Asztal magassága: 850 mm (33 1/2")

Súly: 295 kg (650 font)

Bővítések

Csúszóasztal szélesítése (H×SZ) 500 x 350 mm (19 3/4" x 13 13/16")

Asztal szélesítése (H×SZ): 900 x 440 mm (35 1/2" x 17 3/8")

Csúszóasztal bővítése (H×SZ): 500 x 150 mm (19 3/4" x 5 15/16")

 


 

  • Hosszfűrész határolóvas mikrobeállításának lehetősége.

     

  • Stabil mozgást és finom vágást biztosító, egyedülálló csapágy konstrukció.
  • Öntöttvas alvázra szerelt teljes méretű, stabil csúszóasztal.

     

  • SUVA védőburkolattal ellátott fűrésztárcsa.

 

 

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük.

neutral

Személyes kiszolgálás

 

Számunkra természetes, hogy elsőrendű személyes kiszolgálást nyújtsunk.

neutral

20 éves gyakorlati tapasztalat

 

A Logosol készülékek tervezésében és közvetlen használatában 20 évnyi alapos tapasztalattal rendelkezünk.

neutral

Korlátlan támogatás

 

A termékek megismeréséhez és azok használatához korlátlan támogatást nyújtunk.

neutral

Gyors szállítás

 

A legtöbb rendelést közvetlenül a raktári készletünkből teljesítjük. Főszezonban a kiszállítás időtartama kissé megnövekedhet. A tartozékok és a pótalkatrészek kiszállítása igen rövid határidővel történik.

neutral

Két éves garancia

 

Az összes új gépre két év garanciát adunk Önnek. A gépek normál használata során előadódó gyártási hibákra és problémákra terjed ki, az ékszíjakhoz, vezetőlemezekhez és láncokhoz hasonló fogyóeszközökre nem vonatkozik.

neutral

60 napos pénz-visszafizetési garancia

 

Az összes gépünkre 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Önnek két hónapja van rá, hogy eldöntse, megfelel-e a gép az Ön számára. A vágó készülékekre, gyalu-és kelelőkésekre és egyéb fogyóalkatrészekre nem terjed ki a pénz-visszafizetési garancia.

Cikksz.
Leírás
Ár (ÁFA nélkül)
A szállítási költséget az ár nem tartalmazza. Az összes ár ÁFA nélkül értendő. ÁFÁ-s árak mutatása

NOVITAS – INVEST Kft. | Acél u. 2. | 8200 Veszprém MAGYARORSZÁG | Telefonszám: 0670/4222440 | Fax: 0688/424614 |